Τ! Φάση: «Όσκαρ» ερμηνείας από παίκτρια – Κυνηγούσε μια αόρατη κατσαρίδα – ΒΙΝΤΕΟ

«Οσκαρική» ήταν η ερμηνεία παίκτριας του «Τ! Φάση», με την ίδια να κυνηγάει στο εστιατόριο μια κατσαρίδα, που δεν υπήρχε καν στο χώρο. Ποια ήταν η αντίδραση της φίλης της;

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής του, το «Τ! Φάση» έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών, προσφέροντας τρελό γέλιο, σε κάθε επεισόδιο, με τις φάρσες που… σκέφτονται οι παρουσιαστές.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (17/04), ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα, είχαν ετοιμάσει μια φοβερή φάρσα για δύο κοπέλες που είχαν βγει για φαγητό στο εστιατόριο. Από την παίκτρια που θα συμμετείχε, ζήτησαν να κάνει σα να υπάρχει μια κατσαρίδα στο χώρο και με σκοπό να κατακτήσει τα 1000 ευρώ, έπρεπε να σηκωθεί από την καρέκλα και να την κυνηγάει χωρίς, φυσικά, να αφήσει τη φίλη της να φύγει.

Εκείνη, όχι μόνο το έκανε, αλλά έδωσε και μια «οσκαρική» ερμηνεία τρέχοντας σε όλο τον χώρο, βάζοντας μάλιστα, στο τέλος και τα κλάματα, προκειμένου να γίνει πιο πιστευτή, με την φίλη της να έχει μείνει άναυδη, μπροστά σε όλο αυτό το θέαμα. Στο τέλος και λίγο πριν κατακτήσει τα 1000 ευρώ, ξεκίνησε να λέει στη φίλη της ότι στο πρόσωπο της κατσαρίδας είδε το πρόσωπο μιας κοπέλας.

Εκείνη το έκανε και με το παραπάνω, μιας και ξεκίνησε να τρέχει σε όλον τον χώρο, ενώ στο τέλος έβαλε και τα κλάματα, μιας και ήθελε να γίνει πιο πιστευτή από την φίλη της, η οποία δεν μπορούσε παρά να μείνει άναυδη σε όλο αυτό το θέαμα. Στο τέλος και λίγο πριν κατακτήσει η παίκρια το ποσό των 1,000 ευρώ, εκείνη ξεκίνησε να λέει στην φίλη της ότι στο πρόσωπο της κατσαρίδας, είδε το πρόσωπο μιας κοπέλας.

Εκείνη την στιγμή, τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και η Εβελίνα Νικόλιζα δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν από τα γέλια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ