Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα Χατζηανδρέου – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλάματα ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο επεισόδιο της Δευτέρας (4/7) στο Survivor. Η παίκτρια δεν μπόρεσε να κρύψει την λύπη της για το γεγονός πως το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται μια ανάσα πριν από το τέλος του.

“Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όταν θα βγω έξω, δεν θα ασχολούμαι με μικροπράγματα. Με έχει μεγαλώσει πολύ το παιχνίδι. Θα στηρίζω ανθρώπους που πεινούν και δεν έχουν στέγη, γιατί το βίωσα. Το να μην έχεις που να κοιμηθείς και να βρέχεσαι. Όλο αυτό εμένα με πονάει, όμως επειδή το έζησα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα στα 22 μου χρόνια να βιώσω τέτοιες καταστάσεις. Όταν θα γυρίσω πίσω και θα με ρωτούν τι έζησα και να τους τα εξηγώ, δεν θα καταλαβαίνουν. Θα νομίζουν ότι ήταν εύκολο. Τίποτα δεν ήταν εύκολο”, είπε αρχικά on camera η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: “Στεναχωριέμαι που τελειώνει το παιχνίδι και σίγουρα το ότι έφτασα έως εδώ με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Πέρασα όμως από σαράντα κύματα. Βρέθηκα πολλές φορές μόνη μου στο παιχνίδι, να προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Μετά ήρθε ο τραυματισμός μου. Χαίρομαι πολύ για τον εαυτό μου που άντεξα. Θα πω τις ιστορίες μια προς μια σε όλους μου τους ανθρώπους και δεν θα ξεχάσω κανέναν και τίποτα”.

Δείτε τα βίντεο από το επεισόδιο της Δευτέρας (4/7) στο Survivor

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ