Survivor: Τι αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά για τον τραυματισμό του Άρη Σοϊλέδη – “Πονάει φρικτά”

Ο Άρης Σοϊλέδης τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Η σύντροφός του Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης την έχει ενημερώσει σχετικά με την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Στο τρέιλερ του Survivor ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται να σφαδάζει από τους πόνους ενώ στο σημείο φτάνει και ασθενοφόρο.

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά εξήγησε πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει τραυματιστεί σοβαρά.

«Έχω ειδοποιηθεί από χθες από την παραγωγή ότι ο Άρης έχει τραυματιστεί σοβαρά σε ένα αγώνισμα που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Από ότι ξέρω, έχει χτυπήσει στο αριστερό χέρι. Του έχει βγει ο ώμος ουσιαστικά. Βέβαια μεταφέρθηκε κατευθείαν στους γιατρούς, στο νοσοκομείο, που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Ξέρω πως δεν είναι κάτι αρκετά σοβαρό για να αποχωρήσει. Σίγουρα όμως θα χρειαστούν 10 μέρες να μείνει εκτός, γιατί πονάει φρικτά. Και με πήραν για να με ειδοποιήσουν μην ταραχτώ από αυτό που θα δω. Ελπίζω αυτό ψυχολογικά να μην τον ρίξει. Βλέποντας και το τρέιλερ, καταλαβαίνω ότι υπερεκτίμησε λίγο τις δυνάμεις του και πήγε να κάνει κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό και από ότι είδαμε, τελικά τραυματίστηκε».

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ