Survivor: Τα… πήρε και αποχώρησε – «Είναι ασέβεια προς το πρόσωπο μου» – ΒΙΝΤΕΟ

Τεταμένο μοιάζει να είναι το κλίμα στην καλύβα των Μπλε του Survivor έπειτα από τα τελευταία συμβούλια του νησιού και τις τρεις σερί ήττες στις μονομαχίες ασυλίας.

Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης, παρακολουθήσαμε έναν ακόμα καβγά ανάμεσα σε μέλη της μπλε ομάδας με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο να μην μπορεί, μάλιστα, να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση.

Ειδικότερα, συνομιλώντας με τον Σταμάτη και την Αναστασία, ο νεότερος σε άφιξη παίκτης των Μπλε στο Survivor αισθάνθηκε πως δεν έχει τον σεβασμό τους και αποχώρησε εκνευρισμένος από κοντά τους. «Αυτή τη στιγμή ποιος έχει τα χαμηλότερα στατιστικά στην ομάδα; Ένα συγκεκριμένο άτομο. Μισό λεπτό! Μισό λεπτό! Να σου ολοκληρώσω την άποψη μου; Εγώ σε άφησα να ολοκληρώσεις;» τόνισε ο παίκτης της μπλε ομάδας απευθυνόμενος προς την Αναστασία, την οποία και είχε διακόψει για να λάβει εύλογα, πλην ελαφρώς χιουμοριστικά, αρνητική απόκριση.

«Εντάξει, δεν έχει νόημα. Έλα, πες! Μιλήστε μόνοι σας» αναφώνησε ο Θοδωρής για να αποχωρήσει εκνευρισμένος από την καλύβα και η συμπαίκτρια του να υπογραμμίζει πως «δεν είναι νορμάλ αυτό».

«Ήρθαμε σε αντιπαράθεση. Είχε την άποψη της, την οποία άκουσα και όταν ήρθε η ώρα να πω τη δική μου, δεν με άφησε να ολοκληρώσω και δεν με άφησε καν να την ακούσει. Θεώρησα ότι αυτό είναι ασέβεια προς το πρόσωπο μου και έτσι αποχώρησα από τη συζήτηση γιατί ήθελα να κάνω διάλογο, όχι μονόλογο» σημείωσε χαρακτηριστικά, εν συνεχεία, ο παίκτης της μπλε ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Πέμπτης.

Για την ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δε, η Αναστασία Τσέρου πλησίασε στη συνέχεια τον συμπαίκτη της προκειμένου, πράγματι, να ακούσει την δική του θέση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ