Survivor: Συγκλονίζει ο Αλέξης Παππάς – «Σημείο αναφοράς όταν περάσαμε με τους γονείς από την Βόρεια Ήπειρο…»

Σε μία προσωπική εξομολόγηση για την πιο δύσκολη στιγμή του πέρασε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor, καθώς μίλησε για το πως μετακινήθηκε με τους γονείς του από την Βόρεια Ήπειρο και τις άσχημες συνθήκες που επικρατούσαν.

«Η ζωή είναι δύσκολη. Στη δική μου περίπτωση αν πρέπει να οριοθετήσω μία δύσκολη στιγμή, που δεν την έζησα τόσο έντονα αλλά τη θυμάμαι και αυτό με κρατά και σε ταξίδια που έκανα στη ζωή μου και σε άλλα θέματα… Σημείο αναφοράς είναι όταν οι γονείς μου το 1990 αποφάσισαν να μεταφερθούν από την Βόρεια Ήπειρο στην ελληνική πλευρά και να γυρίσουν ξανά στα πάτρια εδάφη» δήλωσε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά να περνάμε με προσοχή το βράδυ τα βουνά και τα στενά περάσματα ο ένας πίσω από τον άλλον. Μία μάνα έχασε το παιδί της επειδή της γλίστρησε μέσα στα χιόνια. Ο από πίσω της έκλεισε το στόμα για να μην κλάψει και την ακούσουν οι Αλβανοί στρατιώτες και μας επιστρέψουν πίσω. Αυτό όταν το θυμάμαι με συγκινεί και ταυτόχρονα μου δίνει δύναμη να συνεχίσω» πρόσθεσε στο Survivor.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ