Survivor: Συγκλόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον πνιγμό της θείας του – “Σπαρταρούσε στα χέρια μου”

O Σπύρος Μαρτίκας έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Συγκεκριμένα ο παίκτης των Μαχητών μιλώντας στην κάμερα αναφέρθηκε στον πνιγμό της θείας του, που πέθανε σχεδόν στα χέρια του.

“Έζησα ένα τρομερά συγκλονιστικό γεγονός. Ίσως το πιο σοκαριστικό στη ζωή μου. Ήμουν γύρω στα 30 διακοπές στην Κάλυμνο και ξαφνικά η θεία μου, η οποία μας μεγάλωσε μαζί με την γιαγιά μου, ενώ τρώγαμε μεσημεριανό φαγητό όλοι οικογενειακώς στο σπίτι μας δίπλα στη θάλασσα, εκείνη κατέβηκε να κάνει μπάνιο. Αφού κολύμπησε, ξαφνικά ακούμε μια φωνή να ζητάει βοήθεια από μακριά. Στην πρώτη “βοήθεια” τρομάζω, σηκώνομαι, βγαίνω μπροστά στο σπίτι και στη δεύτερη “βοήθεια” βλέπω την θεία μου να έχει ψηλά τα χέρια μέσα στη θάλασσα και να παλεύει να σωθεί από πνιγμό μόνη της. Να παλεύει με τον εαυτό της”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και πρόσθεσε:

“Δεν κατάλαβα σε πόσα δευτερόλεπτα πρέπει να κολύμπησα μέχρι δίπλα της. Δεν θυμάμαι πόσο γρήγορα έφτασα κοντά της και την κράτησα ψηλά, για να μπορεί να πάρει αέρα αλλά σπαρταρούσε στα χέρια μου και την έβγαζα ενώ σπαρταρούσε. Ένιωσα την πιο σοκαριστική, συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου.

Κατάφερα την έβγαλα, ήρθε το ασθενοφόρο και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της από πνιγμό. Μετά από αυτό το σοκαριστικό σκηνικό, όπου ένας δικός σου άνθρωπος αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια σου και να σπαρταράει πριν πεθάνει, αντιλήφθηκα διαφορετικά την ζωή. Τη ζωή μας τη δίνουν οι άνθρωποι που έχουμε δίπλα μας και για αυτό είναι ότι πολυτιμότερο υπάρχει. Όταν χάνουμε αξιόλογους ανθρώπους από τη ζωή μας, εκτιμούμε περισσότερο την αξία της συμβίωσης”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ