Survivor: Στον “τάκο” οι “Διάσημοι” – Πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση – ΒΙΝΤΕΟ

Αγωνία στο Survivor καθώς έχουμε πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση από τους “Διάσημους”.
Οι υποψήφιοι είναι η Αθηνά Ευφορμιάδη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Οι δηλώσεις των υποψήφιων προς αποχώρηση

“Πιστεύω πως το κοινό έξω δεν θέλει να παίξει με τα συναισθήματα μου, και δεν είναι θέμα αγωνιστικό, αν αντέχω αλλά αυτό που νιώθω για την κόρη μου. Δεν αντέχω να είμαι μακριά από το παιδί μου άλλο” είπε η Αθηνά Ευφορμιάδη
“Δε νιώθω έτοιμη να φύγω από το Survivor, μου αρέσει πάρα πολύ εδώ που βρίσκομαι με την παρέα, με τα όμορφα μας, τα άσχημα μας, θέλω να παραμείνω αν και πιστεύω την επόμενη εβδομάδα αν χάσουμε την ασυλία, υποψήφια θα με βγάλουν τα παιδιά” είπε η  Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
“Είμαι συγκινημένη γιατί το Survivor για μας είναι μια εκπληκτική εμπειρία, όλοι έχουμε πάρα πολλά πράγματα να δώσουμε, εγώ έχω πάρα πολλά πράγματα ακόμα να μάθω, είναι ένα μεγάλο σχολείο, χαίρομαι και για τα λάθη που έχω κάνει, και για τα θετικά που έχω ζήσει και για τα αρνητικά, έχω τρομερή πυγμή και θέληση να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται, θέλω πάρα πολύ” είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.
“Είναι τελείως διαφορετικό αυτό που βλέπει ένας τηλεθεατής, και τελείως διαφορετικό να το βιώνει. Είναι ένα παιχνίδι που σε κάνει να αναθεωρείς πολλά πράγματα στη ζωή σου, πράγματα που θεωρούσες σημαντικά, συνειδητοποιείς εδώ μέσα ότι είναι ασήμαντα, δυσκολεύτηκα πολύ αλλά μετά χαλάρωσα και το απολαμβάνω. Θέλω να φτάσω όσο με πάει, ο κόσμος θα αποφασίσει” είπε ο Απόστολος Ρουβάς
“Θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι, μπήκα θεωρώ για πολύ λίγο, στην πορεία όλο αυτό σε συνεπαίρνει, μόνο όσοι έχουμε περάσει από το Survivor μπορούμε να καταλάβουμε τι νιώσαμε. Χαίρομαι που είμαι σε αυτό το κλειστό γκρουπ” είπε ο Λάμπρος Κωσταντάρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι ψηφοφορίες των “Διασήμων” οι οποίοι βρέθηκαν στον τάκο για άλλη μια φορά

Ποιον υπέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση η Βρισιήδα Ανδριώτου

“Είναι δύσκολη η θέση μου γιατί είμαστε λίγα άτομα, επίσης είμαστε όλοι ίσοι αγωνιστικά. Δεν ψηφίζω με αντιπάθειες ή βάση της παρέας. Θα πάω αγωνιστικά, θα δώσω τον Λάμπρο γιατί αγωνιστικά είναι ένα τσακ λιγότερο από τα άλλα παιδιά” είπε η Βρισιήδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Μυριέλλα που είναι υποψήφια, όπως είπε στο συμβούλιο του νησιού, ζήτησε από τα παιδιά να την ψηφίσουν για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση.
“Αν αποχωρήσω νιώθω πολύ γεμάτη και ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε μέχρι τώρα” είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Μυριέλλα ζητάει να βγει στον τάκο και δημιουργούνται εντάσεις στους “Διάσημους”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ