Survivor – Spoiler: Η ομάδα που θα νικήσει απόψε και ο παίκτης που αποχωρεί

“Βγαίνουν” ξανά τα “μαχαίρια” στη Μπλε ομάδα, στο επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη, αφού νέα κόντρα φαίνεται να ξεσπά, αυτή τη φορά μεταξύ της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. 

«Ήταν χυδαία η επίθεση της Βρισηίδας πραγματικά. Μετανιώνω που τη στήριξα τόσο καιρό», θα πει έξαλλος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, απηυδισμένη, να λέει από την πλευρά της: «δεν ξέρω πραγματικά πώς θα αντέξω, τέσσερις μήνες δεν μπορώ».

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Τετάρτης, Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται στο στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν στον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας. Ωστόσο, δεν μιλάμε για μια εύκολη υπόθεση, καθώς οι παίκτες θα αναμετρηθούν έχοντας τα πόδια τους  δεμένα με αλυσίδες.

Από το αγώνισμα δεν θα λείψουν οι εντάσεις, αφού η κόντρα ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ δείχνει να μεταφέρεται και στη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον υποψήφιο που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Ποιος/α θα είναι αυτός/ή;

Υπενθυμίζουμε ότι στον “τάκο” έχουν βγει ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάννα Αβραμάκη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν, η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια απόψε είναι η Κόκκινη, ενώ η παίκτρια που θα πει το “αντίο” είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Αναμένουμε τώρα να διαπιστώσουμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoiler.

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ