Survivor – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ένταση αναμένεται να χτυπήσει “κόκκινο” και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την κατάσταση στους Μπλε να είναι πιο έκρυθμη από ποτέ. Οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι πλέον οριακές.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μπορούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και ξεσπούν κατά του make up artist, με τον τελευταίο να περνά την αντεπίθεση και να επιστρέφει το… γάντι, αλλά και τους χαρακτηρισμούς.

Αντίθετα το κλίμα είναι πολύ καλό στους Κόκκινους, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες ασυλίας της χρονιάς. Κι αυτό γιατί η ομάδα που θα κερδίσει θα βρεθεί με το μισό… πόδι στον πρώτο μεγάλο σταθμό του φετινού Survivor, στο πάρτι της ένωσης.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κερδίζουν οι. Κόκκινοι. Όσο για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση; Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Βέβαια πρέπει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ