Πρεμιέρα για τις αδελφές Καρντάσιαν – Ποια έλειπε από το κόκκινο χαλί

Οι αδελφές Καρντάσιαν και Τζένερ έλαμψαν στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του νέου show με τίτλο “Kardashians”, που πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν στο Λος Άντζελες σε μια βραδιά όπου πραγματικά, θύμισε Όσκαρ.

Οι αδελφές σύστησαν τα νέα μέλη της οικογένειας στον κόσμο, με την Κόρτνεϊ να περπατάει στο κόκκινο χαλί με τον πλέον, σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ και την Κιμ να δείχνει σε όλους πόσο σοβαρή είναι η σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον, κάνοντας μια χολιγουντιανή είσοδο που τράβηξε τα φλας των φωτογράφων και θύμισε παλιές καλές εποχές. Τα μικρότερα μέλη των Καρντάσιαν, βρέθηκαν κι αυτά εκεί, με την χαριτωμένη Τρου ντυμένη σε nude αποχρώσεις για να είναι ασορτί με τη μαμά της, να κλέβει τις εντυπώσεις. Ωστόσο, παρατηρήθηκε και μια ηχηρή απουσία.

@kendalljenner

Η Κένταλ Τζένερ έλειπε από το φαντασμαγορικό κόκκινο χαλί και όλοι αναρωτήθηκαν τι να είχε συμβεί, που την έκανε να χάσει ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Το μοντέλο είναι από τις αδερφές που δεν εμφανίζεται και τόσο συχνά στο reality show και απέχει από κάποιες εκδηλώσεις, κρατώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ. Περιμέναμε όμως, σε αυτή τη βραδιά να δούμε τι θα φορέσει και αν θα κάνει την επίσημη εμφάνιση με τον αγαπημένο της παίκτη του NBA, Devin Booker.

Δυστυχώς, ένα πρόβλημα υγείας την ταλαιπώρησε και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην πρεμιέρα του show. Σύμφωνα με κοντινό της πρόσωπο, το 26χρονο μοντέλο «προσπάθησε πολύ σκληρά για να καταφέρει να είναι εκεί και να στηρίξει την οικογένεια της, αλλά ήταν πραγματικά πολύ άρρωστη».

@khloekardashian

Σίγουρα, θα υπάρξουν πολλά ακόμα κόκκινα χαλιά, στα οποία η Kendall θα μπορέσει να συστήσει στον κόσμο τον αγαπημένο της. Αν και, το συγκεκριμένο ήταν τεράστιο και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη των σταρ, αφού ακόμα και δρόμοι έκλεισαν προκειμένου να φτάσουν με στιλ οι λιμουζίνες των Kardashian. Ελπίζουμε, η Kendall Jenner να γίνει γρήγορα καλά και να μη ξεκινήσουν να κυκλοφορούν πάλι… φήμες σχετικά με την κατάστασή της.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ