Survivor: Σάρωσαν στο καραόκε, ισοψήφισαν και θα βρεθούν και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο – ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ της Κυριακής, οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα Survivor εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα, με ένα πάρτι της Ένωσης υποδεχόμενο όλους τους παίκτες και από τις δύο ομάδες με παρουσιαστή -ποιον άλλον- τον Γιώργο Λιανό.

Κεντρικό σημείο του πάρτι αποτέλεσε ο διαγωνισμός καραόκε, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στο Survivor. Κάθε παίκτης είχε την ευκαιρία να ερμηνεύσει τραγούδια της επιλογής του, προσφέροντας μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας στο κοινό.

Κάθε φορά μετά την εμφάνιση ενός παίκτη, ο Γιώργος Λιανός έδινε τον λόγο στους υπόλοιπους παίκτες προκειμένου να αξιολογήσουν την εκτέλεση. Κατά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων, διαμορφωνόταν μια κατάταξη που καθόριζε ποιοι παίκτες θα επέστρεφαν και την επόμενη σεζόν στο πάρτι της ένωσης.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ρία Κολοβού και Τάκης Καραγκούνιας επανείλθαν στο παιχνίδι, έχοντας συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στις προηγούμενες σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης.

 

 

Η Κατερίνα Δαλάκα αρχικά, ξεχώρισε συγκεντρώνοντας 154 βαθμούς φτάνοντας μέχρι και την κορυφή της κατάταξης. Ωστόσο οι James Καφετζής και Γιώργος Γκιουλέκας έκαναν έκπληξη αποσπώντας το απόλυτο 10αρι από όλους τους συμπαίκτες τους.

 

 

Με συνολικά 160 βαθμούς, οι δύο φίλοι κατάφεραν να ισοψηφίσουν και να αναδειχθούν νικητές, εξασφαλίζοντας έτσι την επιστροφή τους στο επόμενο Survivor και μια ακόμα εμφάνιση στο πάρτι της ένωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ