Survivor: Πρώην παίκτρια δέχθηκε επίσημα πρόταση γάμου και μάς δείχνει το μονόπετρο

Το εκπληκτικό μονόπτερο που της χάρισε ο αγαπημένος της επιδεικνύει η πρώην παίκτρια του Survivor Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία δέχθηκε επίσημα πρόταση γάμου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν σταματά να επιδεικνύει το μονόπετρo στο δάχτυλό της. “Yes I do” έγραψε στην ανάρτηση στο instagram πριν από λίγες ημέρες, ενώ έχει γεμίσει τα insta story της με φωτογραφίες από το δαχτυλίδι της.

Πρόσφατα η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα.

Η ίδια έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: “Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλειμμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου που ανέλαβε τα πάντα. Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δαχτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ