Survivor – Παύλος Γαλακτερός: Τι αποκάλυψε για τον Τζέιμς και τον Νίκο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παύλος Γαλακτερός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor στην εκπομπή Love it. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκαν στο στόχαστρο των συμπαικτών τους.

“Είχε έχει έρθει για πρώτη φορά στην καλύβα των Κόκκινων η Μαριαλένα και ο Σάκης και αρχίσαμε να συζητάμε για άσχετα πράγματα. Μετά ήρθε το θέμα Νίκος – Τζέιμς. Η Μαριαλένα είπε ότι αυτά τα παιδιά είναι πάντα απόμακρα, έχουν κάνει πολλά. Μου λέγε κάποια σκηνικά”, είπε ο Παύλος Γαλακτερός μιλώντας στο Love It.

“Όταν έφυγε ο Αλέξης ήταν σαν να ενωθήκαμε για ένα κοινό σκοπό. Μετά σπάσαμε χωρίς να ειπωθεί κάτι και μετά αρχίσαν οι δικαιολογίες ότι δεν απομακρυνθήκαμε εμείς, αλλά απομακρυνθήκατε εσείς . Εκεί το χάσαμε λίγο και οι δύο. Δεν τους κάναμε επίθεση όλοι. Από τότε που φτιάχτηκε η καινούργια Μπλε ομάδα αγωνιστικά δεν υπήρχε σίγουρος πόντος, αυτό το πράγμα το Τζέιμς δεν το δέχτηκε. Ποτέ δεν είπα ότι εγώ είμαι καλύτερος από τον Τζέιμς και τον Νίκο αγωνιστικά. Εγώ πριν γίνει η Μπλε ομάδα δεν έφερνα ποτέ πόντο. Τον Ηλία τον γνώρισα και είναι ένα καλό και αθώο παιδί, δεν σκέφτεται στρατηγικά. Για μένα είναι ο πιο αληθινός και πιο δοτικός εκεί μέσα. Θα γινόταν χίλια κομμάτια για να προσέξει τους συμπαίκτες του. Ο Νίκος δεν έπρεπε να το πει αυτό. Του έβαλε μια ετικέτα που δεν στέκει”, σημείωσε.

“Όλοι είχαμε έρθει πιο κοντά με τον Νίκο παρά με τον Τζέιμς. Παρόλο που είναι φιλαράκια, αλλά για εμάς υπήρχε διάκριση. Πιο πολύ αγαπούσαμε τον Νίκο παρά τον Τζέιμς. Με τον Νίκο πάντα μιλούσα, με τον Τζέιμς όχι τόσο. Είναι λίγο πιο απόμακρος και ήταν σαν αυτό το παιδί να είχε κάτι προσωπικό μαζί σου. Πολλές φορές ο Τζέιμς ίσως και να “φουσκώνει” το κεφάλι του Νίκου. Ο Τζέιμς δεν χειρίζεται τον Νίκο. Ο Νίκος έχει μία ισχυρή προσωπικότητα και αν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν μπορείς να το αλλάξεις, είναι ξεροκέφαλος. Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Νίκος είναι πιο αυθεντικός για εμένα. Με τον Τζέιμς δεν θα έκανα ποτέ παρέα. Να ξέρεις ότι όλοι κρατούν μια ουδέτερη στάση προς τον Νίκο γιατί είναι τόσο κοντά με τον Τζέιμς. Αν ο Νίκος δεν ήταν τόσο κοντά με τον Τζέιμς θα τον αγαπούσαν όλοι. Η φιλία τους ισχύει. Πάρα είναι δεμένοι μεταξύ τους. Έχουν ο ένας τον άλλον σαν οικογένεια, Αυτό που αλληλοστηρίζονται είναι αληθινό και ο Τζέιμς είναι καλό παιδί, απλά έχει διαφορετικό χαρακτήρα… Δεν πιστεύω ότι θέλει να φύγει. Αυτό που λέει ότι δεν έχει θέμα να φύγει, δεν το πιστεύω. Νομίζω θέλει να μείνει και να πάει, όσο πάει”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Γαλακτερός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ