Survivor: Νέα δεδομένα για τους παίκτες στην τελική ευθεία

Τα όσα θα ακολουθήσουν αύτη την κρίσιμη εβδομάδα ανακοίνωσε στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής (26/6) στο Survivor.

Ο παρουσιαστής τους επισήμανε τα νέα δεδομένα στο ριάλιτι επιβίωσης πριν από τον τελικό και τον ημιτελικό που αναμένεται να διεξαχθεί στο Γαλάτσι.

“Aυτή την εβδομάδα θα έχουμε τις δύο τελευταίες αποχωρήσεις πριν φτάσουμε στην τετράδα των ημιτελικών της Αθήνας. Σήμερα και αύριο έχουμε το πρώτο βήμα. Θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας, από τα δύο συμβούλιο που θα έχουμε θα προκύψουν δύο ή και παραπάνω υποψήφιοί.

Ο παίκτης που θα κερδίσει στον πρώτο αγώνα σήμερα θα πρέπει να παίξει και στον δεύτερο αγώνα, γιατί προστατεύεται μόνο για το συμβούλιο που έρχεται. Ξεκινάμε λοιπόν -στον δεύτερο αγώνα ασυλίας πλέον- ξανά από το μηδέν. Αν κάποιος παίκτης είναι υποψήφιος, θα μπορεί να παίξει στον δεύτερο αγώνα ασυλίας και να διεκδικήσει το δικαίωμα, εφόσον κερδίσει, να προστατέψει κάποιον άλλον. Να δώσει δηλαδή το κολιέ ασυλίας σε κάποιον άλλον παίκτη και να προστατευτεί στο δεύτερο συμβούλιο “, τους εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο της Κυριακής (26/6) στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ