Survivor All Star: H Καρολίνα Καλύβα ξεκαθαρίζει για τον Μάριο Πρίαμο – «Ο Μπο δεν θα ήθελα να με περιμένει»

Η Καρολίνα Καλύβα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και θέλησε να ξεκαθαρίσει όσα συνέβησαν ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Δεν μπορώ να πω παραπάνω… απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όπου δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω» ανέφερε η Καρολίνα Καλύβα.

Survivor All Star – Μάριος και Καρολίνα για την κρυφή συνάντησή τους: «Αυτό που έχουμε δεν αφορά κανέναν»

«Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα μετά ήταν ΟΚ με αυτό» υποστήριξε η ίδια.

«Η αγάπη δεν έχει όρια. Σε βρίσκει, σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, δεν την ψάχνεις. Το χαρακτήρισα ως κίνηση αγάπης και όχι στρατηγικής» τόνισε στη συνέχεια η Καρολίνα για το ειδύλλιο με τον συμπαίκτη της στο Survivor.

Για τα πλάνα με τις τρυφερές στιγμές με τον Μάριο Πρίαμο στη ζούγκλα τα οποία βγήκαν στον αέρα προκαλώντας διάφορα σχόλια η Καρολίνα Καλύβα επεσήμανε: «Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά αλλά ΟΚ…. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα: ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο».

Survivor All Star: «Βόμβα» από Λιανό για Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα

Σε ερώτηση σχετικά με την φημολογούμενη σχέση του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερία Ελευθερίου, η ίδια απάντησε πως δεν γνώριζε κάτι τέτοιο. «Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία την γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά».

 

«Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου». Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο» δήλωσε στη συνέχεια η Καρολίνα Καλύβα.

Αναφορικά με τα σχόλια περί «στημένου ειδυλλίου» η ίδια σημείωσε: «Ήμουν τυχερή γιατί βγήκα νωρίς και κάπως αυτό καταρρίπτει όλο αυτό ότι είναι στημένο και ότι είναι στρατηγική. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό γιατί ξέρω ότι έχω καθαρά συναισθήματα. Με τον Μάριο βρεθήκαμε κάποιες φορές για 7-8 λεπτά και όχι για τρεις ώρες που έλεγε ο Μαρτίκας».

Αναφερόμενη στην σχέση της με τον Μπο, η Καρολίνα Καλύβα είπε πως ήταν μαζί έναν μήνα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ράπερ λέγοντας πως «είναι μία από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω».

«Γνωρίζω ότι είναι στενάχωρο και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο αλλά η ζωή τα έφερε έτσι» είπε. «Μόλις ακούσαμε την ανακοίνωση εκεί, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ευτυχώς το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να περιμένει, ήταν το άγχος μου μέσα στο παιχνίδι» πρόσθεσε εξηγώντας πως δεν θα ήθελε να την περιμένει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ