Εύη Βατίδου: Δεν συμπαθώ καθόλου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Εύη Βατίδου, προκαλώντας αίσθηση με όσα ανέφερε για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια.

Εύη Βατίδου: Πρώτη φορά στη… λαϊκή – Η επική ερώτηση για το αγγούρι

«Δεν μου έχουν κάνει προξενιό, εγώ έναν τον βρήκα τον παντρεύτηκα, από μόνη μου, από έρωτα» δήλωσε αρχικά η Εύη Βατίδου. «Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις, θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας» ανέφερε η ίδια.

Σε ερώτηση σχετικά με την απιστία η Εύη Βατίδου απάντησε: «Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει “τάρανδο”. Δεν το έμαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να θεωρείς ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου».

Εύη Βατίδου: Το μυστικό της ομορφιάς της είναι το… σούσι

Όταν ρωτήθηκε αν αναφέρεται στη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν την ενοχλεί καθόλου που ο πρώην σύζυγός του έχει σύντροφο αν και την συγκεκριμένη δεν την συμπαθεί.

«Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Αλλά από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις» ανέφερε εξηγώντας πως έχει εκφράσει αυτή την αντιπάθειά της στον Αλέξη Κούγια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ