Ιωάννα Παλιοσπύρου: Στιγμές χαλάρωσης στη «γαλάζια λίμνη» της Ισλανδίας

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποδεικνύει καθημερινά πόσο δυνατή είναι καθώς όσο περνάει ο καιρός αφήνει πίσω της τις εφιαλτικές στιγμές και προχωρά στο μέλλον με αισιοδοξία.

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τι συνέβη

Τίποτα δεν τη σταματά από το να έχει μία φυσιολογική ζωή και με αυτό τον στόχο πορεύεται. Αυτή την περίοδο η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στην Ισλανδία και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε φυσικά ιαματικά λουτρά.

«Σαν πηγή καθαρού νερού, η ειρήνη του Θεού στις καρδιές μας φέρνει καθαρισμό και ανανέωση στο μυαλό και το σώμα μας» γράφει η ίδια στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα που στέλνει από το δωμάτιο του νοσοκομείου – «Η χρονιά με βρήκε με προγραμματισμένο χειρουργείο»

Όσον αφορά στο μέρος που βρίσκεται, πρόκειται για ένα τεράστιο φυσικό spa που αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Ισλανδίας. Είναι μια φυσική λίμνη που έχει σχηματιστεί από υπόγεια νερά τα οποία λόγω της ηφαιστειακής δραστηριότητας και μορφής όλου του νησιού ρέουν και ανακυκλώνονται ανά 40 ώρες και φτάνουν υψηλές θερμοκρασίες.

Πλούσια σε ανόργανα άλατα, τα νερά είναι φημισμένα για μια σειρά από θεραπευτικές χρήσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ