Survivor: Η αγκαλιά του Σάκη στη Μαριαλένα και ο άγριος καβγάς Παππά – Παπαδόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα μετά την ανακατανομή των ομάδων στο Survivor. Οι αλλαγές έχουν ταράξει τις ισορροπίες και οι παίκτες εκτός από τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης έχουν να αντιμετωπίσουν και τα έντονα συναισθήματά τους.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι χωρίστηκε με κάποιους από τους συμπαίκτες της που είχε έρθει πιο κοντά. Αυτό όμως που την έχει καταβάλλει περισσότερο είναι ότι δεν θα είναι πια στην ίδια ομάδα με τον Σάκη Κατσούλη. “Την πρώτη φορά που έφεραν τον Σάκη από την Ελλάδα πάλι εγώ έπρεπε να το διαχειριστώ, τον συνήθισα και τώρα πάλι…Και ‘λύγισα’, δεν μπορώ να…” λέει η παίκτρια της Μπλε ομάδας. Στα πλάνα φαίνεται οι δυο τους να αγκαλιάζονται.

Οι εντάσεις ωστόσο συνεχίζονται και στο συμβούλιο του νησιού όπου ξεσπά καβγάς μεταξύ του Αλέξη Παππά και του Κώστα Παπαδόπουλου. “Ο άνθρωπος αυτός πήρε τον ρόλο του Προέδρου στην καλύβα. Ο άνθρωπος αυτός είναι διπρόσωπος”, ακούγεται να λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος με τον Αλέξη Παππά να απαντά: “Δεν θα ασχοληθώ. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λέει, είναι τελείως άτοπα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ