Survivor: “Λύγισε” η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο άκουσμα του “χωρισμού” της από τον Σάκη Κατσούλη – ΒΙΝΤΕΟ

Μία νέα έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ανακατανομή των δύο ομάδων. Μετά τα νέα δεδομένα η κόκκινη ομάδα αποτελείται από τους: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Αλέξη Παππά, Καρολίνα Καλύβα, Σάκη Κατσούλη, Νικολέτα Μαυρίδη και Τριαντάφυλλο, ενώ η Μπλε ομάδα αποτελείται από τους: Παύλο Γαλακτερό, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζή, Κώστα Παπαδόπουλο, Γιώργο Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκο Μπάρτζη.

Τα νέα στεναχώρησαν ιδιαίτερα κάποιους παίκτες. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την ανακοίνωση ότι δεν θα είναι πια στην ίδια ομάδα με τον Σάκη Κατσούλη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που χωρίστηκα με τα παιδιά, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι, καλούμαστε να πορευτούμε με αυτό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι”, είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

“Είμαι ο μοναδικός που δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Χωρίστηκα με τη Μαριαλένα που αν είμαι το γούρι της μία φορά είναι το γούρι μου δέκα. Καλή αρχή και στους δυο μας ξανά. Ένα δεύτερο Survivor ξεκινάει αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως έκανε στους Μπλε να φέρω νίκες για την ομάδα μου και να γίνει η συμβίωση όσο το δυνατόν καλύτερη”, ανέφερε ο Σάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ