Survivor: H Ναυσικά “καρφώνει” τον Μαρτίκα – “Απλά προσπαθείς να το παίξεις ήρωας – Δεν ήρθα για τα χρήματα”

Τις αιχμές της άφησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor της Τετάρτης, με φόντο την προσωπική επίθεση που της έκανε σε προηγούμενο επεισόδιο.

“Χθες είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να μου κάνει μία προσωπική επίθεση για παχιά συμβόλαια και προσωπικά συμφέροντα” είπε αρχικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας και πρόσθεσε: “Λέω να μην δώσω σημασία στις αηδίες που λέει ο Μαρτίκας κατά καιρούς”.

Στη συνέχεια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κάρφωσε τον φαρμακοποιό, λέγοντας: “Πολλές φορές κάνει κ@λοτούμπες και προσπαθεί να φανεί ο ήρωας και αυτός ο οποίος σώζει τους αδικημένους. Αυτός ο οποίος προσπαθεί να δώσει χώρο στα νέα παιδιά. Αλλά αυτό μας το λέει από την πρώτη εβδομάδα και πραγματικά δεν έχω δει το Σπύρο Μαρτίκα να αποχωρεί από το παιχνίδι τρεισήμισι μήνες μετά.

“Ξεγελάς. Έχω πει και στο παρελθόν ότι ενώ έλεγες ότι ‘ας αποχωρήσω εγώ, ας αποχωρήσω εγώ…’, είσαι ο μόνος πραγματικά που θέλεις να φτάσεις μέχρι το τέλος. Απλά προσπαθείς να το παίξεις ήρωας. Καλά κάνεις, έχεις έναν πάρα πολύ ωραίο λόγο, παίζεις πολύ σωστά αυτό το τηλεοπτικό παιχνίδι και μπράβο σου αλλά μη μου κάνεις τώρα εμένα προσωπική επίθεση για συμβόλαια και για δεν ξέρω και εγώ τι. Εγώ εδώ πέρα περνάω καλά και αυτό φαίνεται, δεν ήρθα για τα χρήματα”, κατέληξε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ