Survivor: Γιώργος Λιανός για James Καφετζή: «Είμαστε όλοι κλεισμένοι στον μικρόκοσμο μας» – ΒΙΝΤΕΟ

Η είδηση για την περιπέτεια που βίωσε ο πατέρας του James Καφετζή πριν από λίγες μόλις ώρες επηρέασε βαθιά όλους τους παίκτες του Survivor. Καθώς βρέθηκαν όλοι στον αγωνιστικό χώρο με τον Γιώργο Λιανό, δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν αυτό το συνταρακτικό γεγονός.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής του Survivor ανέδειξε αμέσως τη σημασία του γεγονότος λέγοντας: “Εδώ βρισκόμαστε, κλεισμένοι στον μικρόκοσμο μας. Όταν έρχεται μια είδηση από την Ελλάδα, ιδίως μια είδηση που αφορά έναν παίκτη και τον επηρεάζει ψυχολογικά, μπορεί να μας επηρεάσει και εμάς τους υπόλοιπους.

Φυσικά, βρέθηκα στο πλευρό του,” δήλωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον συμπαίκτη της, Τζέιμς Καφετζή. “Είναι πλέον κάτι παραπάνω από φίλος εδώ μέσα, και με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Θα είμαι πάντα δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. Είναι δύσκολο. Το θετικό είναι πως όλα είναι καλά γενικά, αλλά υπάρχουν στιγμές που απλά πρέπει να είσαι εκεί δίπλα του χωρίς να λες τίποτα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκιουλέκας επεσήμανε: “Κάναμε συζητήσεις επί συζητήσεων, αλλά όσο περνά ο χρόνος αρχίζεις να συνειδητοποιείς τη βαρύτητα της κατάστασης. Πιστεύω ότι, μετά το πρώτο σοκ, έρχεται η περηφάνεια για το τι έχει επιτύχει αυτός ο άνθρωπος. Έχει αρχίσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, κάτι που σπάνια βλέπουμε στις μέρες μας. Πρέπει να το δούμε σαν ένα μάθημα για το πόσο σημαντικό είναι να κυνηγάμε τα όνειρά μας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ