Survivor 2024: Ανατροπή στη νέα υποψηφιότητα – «Ζήτησα από την ομάδα μου να με ψηφίσει» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο ίδιο έργο θεατές, τόσο οι παίκτες όσο και οι τηλεθεατές του Survivor, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Και αυτό μιας και οι παίκτες των δυο ομάδων συνάντησαν, εκ νέου, τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να μάθουν έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Του συμβουλίου, βέβαια, προηγήθηκε ακόμα ένας αγώνας ασυλίας τον οποίο και κατόρθωσε να κερδίσει η κόκκινη ομάδα. Έτσι, οι Κόκκινοι βρέθηκαν σαν απλοί παρατηρητές στις γνώριμες τους θέσεις για να έχουν τον πρώτο λόγο οι παίκτες της μπλε ομάδας στο συμβούλιο του νησιού.

Αυτοί ήταν άλλωστε εκείνοι που θα έπρεπε να περάσουν ξανά την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας και να πετάξουν στον τάκο τον υποψηφιοτήτων τον πιο αδύναμο τους κρίκο για αυτή την εβδομάδα. Ποιος ή ποια, λοιπόν, θα συναντούσε τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Χριστόφορο Ταξίδη στις υποψηφιότητες του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός παρέλαβε όλες τι ψήφους κοντά του και άρχισε να διαβάζει ένα ένα τα ονόματα. Εκείνο που ήχησε τις περισσότερες φορές στην ηρεμία της νύχτας στον Άγιο Δομίνικο ήταν το όνομα του… Τζέιμς Καφετζή.

«Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει επειδή είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να βγει υποψήφιο κάποιο άλλο παιδί. Αμφιταλαντεύομαι πάρα πολύ για το τι πρέπει να κάνω» εξομολογήθηκε ο παίκτης των Μπλε.

Ανδρική υπόθεση αναμένεται να είναι και αυτή, η πρώτη μετά την Ένωση, αποχώρηση στο Survivor.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ