Survivor: Έξαλλος ο Ταλάντσεβ με την Βρισηίδα – «Ό,τι πιο ανώριμο έχω δει» – ΒΙΝΤΕΟ

Ανυπόφορη θεωρεί την παρουσία της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Στο αγώνισμα επάθλου, η Βρισηίδα Ανδριώτου αντιμετώπισε την Στέλλα Ανδρεάδου. Μετά την ήττα της, η Βρισηίδα ξεκίνησε την γκρίνια και τα παράπονα. «Μη φωνάζεις, πάω να αγωνιστώ» της είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ. «Δεν με νοιάζει! Να πας! Αχ, δεν πειράζει. Τι κρίμα. Φωνάζω; Εσύ φωνάζεις εδώ; Εσύ φωνάζεις εδώ;» άρχισε να του λέει η Βρισηίδα, με τον “Τάλα” να την αγνοεί. «Μπορείτε να πάρετε από δω την Βρισηίδα λίγο;» φώναξε προς τους ανθρώπους της παραγωγής ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Σε εκείνο το σημείο η Βρισηίδια έκανε μία χειρονομία στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Τάλα, ο οποίος απορημένος είπε «παιδιά τι κάνει αυτό το κορίτσι;». «Τον πείραξε η δική μου φωνούλα; Δεν πειράζει! Τώρα να δείτε τι θα πάθει» πρόσθεσε στη εκνευρισμένη, η Βρισηίδα Ανδριώτου απευθυνόμενη στον πάγκο της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Λίγο μετά τον δικό του αγώνα, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του. «Η άλλη τι μου έκανε, ρε φίλε; Με ακούμπαγε στο κεφάλι, με έσπρωχνε, τι είναι αυτή η συμπεριφορά ρε; Ό,τι πιο ανώριμο έχω δει πραγματικά σε κοπέλα! Απίστευτο! Απίστευτο, δεν το πιστεύω αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ