Χριστίνα Μπόμπα: Η αντίδρασή της για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της – “Zούμε στον μεσαίωνα;”

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητάς της.

Την Κυριακή η γνωστή influencer θέλησε να διαμαρτυρηθεί όσον αφορά στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από χρήστες του Instagram, σχετικά με την εμφάνισή της, σε φωτογραφίες που δημοσίευσε, από το ταξίδι που έκανε στο Μιλάνο.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα όσα έγραψαν οι ακόλουθοί της, αναφορικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της, οι οποίοι σχολίασαν ότι ως μητέρα, θα έπρεπε να ντύνεται με περισσότερη ευπρέπεια. Δεν έλλειψαν ωστόσο κι εκείνοι που κατέκριναν ότι ταξίδεψε, αφήνοντας πίσω στην Ελλάδα τις κόρες της.

Παράλληλα, η influencer θέλησε να εκφράσει δημοσίως τις σκέψεις της, μετά από αρνητικά σχόλια που δέχτηκε και έτσι έγραψε: «Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου; Θα πίστευε κανείς πως θα ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης έχουμε άραγε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;».

Δείτε τα όσα ανέβασε η Χριστίνας Μπόμπα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ