Survivor: “Εμφύλιος” στους… Amigos – Η ατάκα του Τριαντάφυλλου για τον Κόρο που κανείς δεν περίμενε

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο Survivor. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει, οι φιλίες έχουν κλονιστεί και μένει να δούμε τι θα γίνει στο συμβούλιο.

“Από την αρχή της ημέρας, από την ώρα που ξυπνήσαμε και ανοίξαμε τα μάτια μας, παρατήρησα ότι ο Κόρο ήταν λίγο περίεργος, λίγο σκεπτικός, λίγο απόμακρος”, είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

“Έχω ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας. Δηλαδή, να κάθομαι να το παίζω καλός για να μην νευριάσει ο καθένας ή για να φαίνομαι εγώ καλός. Δεν θα το κάνω. Είδα την άλλη να αλλάζει συμπεριφορά επειδή έχασε. Βλέπω μία Καρολίνα, που δεν ξέρει να χάνει. Ειδικά από την Ελένη την ενοχλεί περισσότερο”, σημείωσε φανερά ενοχλημένος ο Κόρο.

Ύστερα από πολύ καιρό, ο Τριαντάφυλλος αναφέρεται στον Κόρο με τα καλύτερα λόγια και στάζει “φαρμάκι” για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα. “Τι είναι αυτά; Επειδή δεν μιλάει η κοπέλα, θα κάνετε έτσι; Είναι αυτό Amigos παρά πέντε, para siempre και δεν ξέρω τι είναι αυτό; Πρώτη φορά μετά από καιρό λέω «Κόρο είσαι μάγκας»”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ