Survivor – “Έκρηξη” στο Twitter με την Σαλαγκούδη: “Να πάει σπίτι της” – ΦΩΤΟ

“Έκρηξη” στο Twitter με το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τους περισσότερους χρήστες να στρέφονται κατά της Ανθής Σαλαγκούδη, ζητώντας επιτακτικά να φύγει από το ριάλτι επιβίωσης.

Η παίκτρια των Κόκκινων, που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση για άλλη μια εβδομάδα, πήρε την απόφαση να μην διαγωνιστεί. Ωστόσο, είχε λάβει το «πράσινο φως» από τον γιατρό.

«Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να παίξω αλλά, επειδή εγώ δεν αισθάνομαι παρόλα αυτά καλά, αυτοβούλως θα πάρω την πρωτοβουλία και δεν θα παίξω. Δεν αισθάνομαι γενικά καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη. Η απόφαση αυτή, μάλιστα, έφερε ένα πέναλτι στην ομάδα της ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δίστασε να την «καρφώσει» πριν το αγώνισμα. «Της έχουν πει οι φίλες της να μην παίζει» τόνισε.

Τις τελευταίες ημέρες η Ανθή Σαλαγκούδη έρχεται σε καθημερινή αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες της, τόσο για τα αγωνίσματα αλλά και για το γεγονός ότι δεν βοηθάει σε τίποτα στην καλύβα. Η μόνη που την υποστηρίζει είναι η Σοφία, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο στο Twitter.

Δείτε τα καλύτερα memes και σχόλια:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ