Survivor: Εκνευρισμός για Μαρτίκα και Βρισηίδα – “Θα κάνω πολύ μεγάλο χαμό”

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στο Survivor καθώς οι παίκτες θεωρούν ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλει να προστατεύσει τον Σπύρο Μαρτίκα εις βάρος της ομάδας της.

Ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε: “Με την υποψηφιότητα του Σπύρου χθες, αν χάσει η κόκκινη ομάδα υποψήφιος θα βγει είτε ο Τάλα είτε ο Στάθης, οπότε τα πράγματα για τον Σπύρο είναι πολύ επικίνδυνα όντας απέναντι σε έναν τόσο δυνατό παίκτη αγωνιστικά. Αυτό επηρεάζει κάπως την ομάδα μας διότι η Βρισηίδα, που όλοι ξέρουμε τη σχέση της με τον Σπύρο, δεν νομίζω να θέλει να βγει υποψήφιος με αυτούς γιατί είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει”.

 

«Άκουσα χθες κάτι ξώφαλτσα να αιωρούνται, μήπως να χάσουμε εμείς για να βγάλουμε τον Κωνσταντίνο και να αποχωρήσει γιατί απέναντι στον Σπύρο δεν θα μείνει. Αν καταλάβω ότι κάποιος σήμερα δεν αγωνιστεί με το 100% κι ότι μπαίνει στον αγώνα και θέλει να χάσει, πραγματικά θα κάνω πολύ μεγάλο χαμό γιατί δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον από την ομάδα μας να παίζει για να χάσει. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η σχέση του Σπύρου με την Βρισηίδα ούτε το συμφέρον του καθενός εδώ μέσα» τόνισε ο Άρης για το ειδύλλιο που υπάρχει στο Survivor.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ