Συγκλονίζει η Κατερίνα Παπουτσάκη: Εγώ έκλαιγα και αυτoί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ’ αρέσει;”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μίλησε για όλους και για όλα με τον Άκη Καβατζίκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον πατέρα της, τον σύζυγό και τους γιους της, την ψυχοθεραπεία, τη προσωπική της εμπειρία με τους παπαράτσι και τη δημοσιότητα.

Σχετικά με τον πατέρα της η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε: «Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν χάλια, πέρασα δύσκολα, συνέβησαν πολλά και με την υγεία του πάτερα μου και σε προσωπικό επίπεδο. Με το θέμα της υγείας του πατέρα μου, κλείνουμε ένα χρόνο που μας ζορίζει, είχαμε μία έξαρση τον Ιανουάριο. Αλλά γενικά είναι πολύ καλύτερα».

Όσον αφορά στη σχέση της με τον σύζυγό της, αλλά και με τα παιδιά της η ηθοποιός τόνισε: «Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι, το ίδιο και ο Παναγιώτης, ο οποίος λείπει πολλά βράδια από το σπίτι, πρακτικά αυτό μοιάζει με σπαζοκεφαλιά. Συναισθηματικά δημιουργείται μια απόσταση για την οποία πρέπει να ξαναβρίσκεσαι με τον άλλο και να το ξαναδουλεύεις. Τα παιδιά είναι διαρκής αγώνας. Θέλω να είμαι συνεχώς παρούσα, οι μαμάδες έχουμε και ενοχικό σύνδρομο, εγώ προσωπικά είμαι φουλ ενοχική. Ο Μάξιμος και ο Κίμωνας είναι γλυκά, καταπληκτικά παιδιά, είμαι υπερήφανη γι’ αυτά, είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Είναι ερωτευμένα με τη μαμά, είμαστε πολύ δεμένοι, τους έχω θηλάσει και μεγάλο διάστημα, ένα χρόνο τον Μάξιμο και σχεδόν δυο χρόνια τον Κίμωνα».

Ερωτηθείσα για το αν έχει απευθυνθεί ποτέ σε ψυχολόγο, όπως και το αν είναι υπέρ της ψυχοθεραπέιας η Κατερίνα Παπουτσάκη εκμυστηρεύτηκε: «Έχω κάνει σπαστά ψυχοθεραπεία, ξεκίνησα 25 χρονών, είχα μέσα μου κάτι έντονο που έπρεπε να διαχειριστώ, να θέσω όρια. Πνίγομαι και αδυνατώ να βάλω τα όρια μου αποστομωτικά, λειτουργικά και πρακτικά, σε πολλές φάσεις τα θέλω των άλλων ήταν πάνω από τα δικά μου. Ο χωρισμός των γονιών μου, όταν ήμουν μικρή, είναι κάτι που κουβαλάω ακόμη, κάποιες στιγμές ήταν τραυματικές».

Αναφορικά με την εμπειρία της με τη δημοσιότητα και τους φωτογράφους η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Πλέον είμαι καλά με τη δημοσιότητα. Υπήρχε ένα διάστημα που μου κάνανε τη ζωή δύσκολη. Υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με αυτά, να ασχολούνται μαζί τους. Δεν είναι έτσι όμως. Για ανθρώπους που αυτοσκοπός είναι η δημοσιότητα είναι cool αυτό αλλά για μένα δεν ήταν… Για μένα ήταν μεγάλη δυσκολία. Ήταν πολύ παραβατικό σε κάποια φάση. Μπήκαν μέσα στην εκκλησία, δεν ξέραμε ακριβώς ποιος καλεσμένος είναι ποιανού, ήταν ένας παπαράτσι και τράβαγε και εμείς νομίζαμε ότι ήταν δικός μας φωτογράφος. Είχε φανταστικά κάδρα. Αλλά δεν ήταν αυτό. Το φοβερό ήταν ότι μου τη στήνανε έξω από το σπίτι, κάνανε φωτομοντάζ για να βάλουν ότι εγώ βγήκα με κάποιον άλλο από το σπίτι που δεν είχα βγει ποτέ. Έχει τύχει να με κυνηγάνε σε σοκάκια. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, ένας μπροστά, ένας πίσω, ένας από το πλάι, ένας με το μικρόφωνο. Αυτό ήταν παρενόχληση. Φοβερή παραβίαση, φώναζαν άνθρωποι “αφήστε την κοπέλα”, εγώ να κλαίω κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα, σ’ αρέσει;”…».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Ή όλα αυτά που λέγανε για μένα σε εξώφυλλα, σε κάτι τίτλους απαράδεκτους που δεν τα είχα πει κιόλας και με παρουσίαζαν σαν να είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να έχω και καμία σχέση μαζί του. Αυτό είναι παραβίαση, είναι βιασμός του ποιος είσαι. Είχα πληγωθεί πολύ από όλο αυτό. Ήταν πλήρης αλλοίωση όσων είχα πει. Θυμάμαι και ακριβώς ποιος και τι αλλά πλέον δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό. Πολύ τραυματικά πράγματα, χτυπιόμουν, έκλαιγα, έλεγα δεν θέλω, άλλα δεν μπορούσα να μη δίνω συνεντεύξεις, ήμουν σε μία σειρά και έπρεπε να μιλήσω. To αυτοάνοσο τότε προέκυψε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ