Survivor: Διαψεύστηκαν οι τηλεοπτικές… διαρροές – Έχασαν ξανά οι Έλληνες

Διαψεύστηκαν όλες οι διαρροές στις τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με τον ελληνοτουρκικό αγώνα του Survivor. Οι Έλληνες παίκτες δεν κατάφεραν στο σημερινό αγώνισμα να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με 10-9 από την τούρκικη ομάδα.

Όλοι περίμεναν πως Διάσημοι και Μαχητές θα έπαιρναν την πολυπόθητη νίκη και θα πήγαινε η σειρά στο τρίτο παιχνίδι. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη αφού οι διαρροές αποδείχτηκαν ράδιο αρβύλα.

Το αρχικό 3-0 της Ελλάδας έγινε 3-5 και από εκεί και πέρα το αγώνισμα εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, δείχνοντας εκατέρωθεν πάθος και θέληση για νίκη.

Οι μεν Τούρκοι για να το λήξουν, οι δε Έλληνες για να κάνουν το 1-1 και πάνε στην παράταση. Το 7-9 έγινε 9-9 και οι δύο ομάδες πήγαν στην τελευταία προσπάθεια.

Η Σάρα Εσκενάζυ με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησαν πρώτες, πήραν προβάδισμα και έφθασαν πρώτες στον στόχο, σηκώνοντας τη σημαία. Ακολούθησαν, οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι τα πήγαν εξίσου καλά φθάνοντας πρώτοι στον στόχο, ωστόσο, οι βολές του Ντάνου δεν ήταν τόσο καλές ώστε να δώσουν τη νίκη στην Ελλάδα, αφού ο Τούρκος παίκτης κατάφερε να κάνει το 10-9 υπέρ του.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα του Happy Day ότι έχει διαρρεύσει πως θα νικήσει η Ελλάδα, ενώ το μεσημέρι η Κλεοπάτρα Πατλάκη το είχε επιβεβαιώσει. Στην εκπομπή La Biri Biri, μάλιστα, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι… οι Έλληνες θα πάρουν και το τρίτο ματς και θα κάνουν το 2-1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ