Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου για Σπύρο Μαρτίκα: “Έχει δείξει ότι μπορεί να διώξει κόσμο από το παιχνίδι”

Στον τάκο για 11η φορά βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας, σκορπώντας τον φόβο στους Μπλε και συγκεκριμένα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, όπως εξομολογήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης (14/6) στο Survivor.

“Στο χθεσινό συμβούλιο ψηφοφορίας βγήκε υποψήφιος ο Σπύρος. Εγώ θεωρώ πως όταν ρίχνω την ψήφο μου στον Σπύρο είναι πλέον σαν να ρίχνω λευκό. Γιατί έχει δείξει την δυναμική του στον κόσμο, έχει δείξει ότι μπορεί να διώξει κόσμο από δω μέσα οπότε το να τον ψηφίζουμε νομίζω ότι θα κάνει κακό στα άλλα δυο παιδιά που θα βγουν υποψήφιοι μαζί του. Από τους άλλους δύο που θα είναι στον τάκο, σίγουρα θα διώξει κάποιον”, είπε η αθλήτρια φανερά προβληματισμένη.

Την ανησυχία της εξέφρασε στον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος πιθανολόγησε πως «ίσως η Ασημίνα να θεωρεί πως, αν βγει υποψήφια μαζί με τον Σπύρο, θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Της έχω πει πάρα πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Ο Σπύρος θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που θα αποχωρήσει». «Δεν μπορεί να κάτσει ένας παίκτης αγωνιστικά τόσο αδύναμος και να πάει πολύ μακριά στο Survivor. Ήδη έχει πάει πολύ μακριά», συμπλήρωσε.

«Είμαι από την πρώτη μέρα στο παιχνίδι και αλήθεια δεν δέχομαι να αδικηθώ από μια ψηφοφορία που θα με αδικήσει. Υπάρχει περίπτωση ο Σπύρος να ξαναμείνει και να διώξει έναν καλό ή μάλλον καλύτερο από εκείνον αγωνιστικά», πρόσθεσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ