Survivor All Star: Ξέσπασε η Σταυρούλα – «Είναι συμφεροντολόγος, δηλαδή έτσι είναι οι φίλοι;»

Έκδηλη είναι η απογοήτευση της Σταυρούλας απέναντι στον Μάριο, στο σημερινό (26/6) επεισόδιο του “Survivor All Star“, μετά τα όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο συμβούλιο.

«Είχε δίκιο ο Κωνσταντίνος που μας έλεγε ότι ο Μάριος είναι συμφεροντολόγος και θα κοιτάξει να πάρει το ζευγάρι με το μέρος του, να είναι μαζί για να έχουν τις ψήφους. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να με ψηφίσει , αλλά να σου πω κάτι δεν με πείραξε που με ψήφισε. Πραγματικά δεν με πείραξε αυτό, με πείραξε ότι ξαφνικά ενώ ήταν όλα τέλεια, από το πουθενά μου λες πράγματα που δεν στέκουν. Δηλαδή πήρα εγώ τον Σάκη για να πάρω το κοινό του και μετά τον ψήφισα κιόλας για να φύγει; Δηλαδή πόσο κουλό είναι αυτό» λέει η παίκτρια στον Ηλία Μπόγδανο, για τον Μάριο.

«Αυτό που έκανα ήταν να πω τα γεγονότα ως έχουν, γιατί ψήφισα την Σταυρούλα. Φάνηκε αυτό που είχα πει πριν καιρό, ότι πίσω απ’ τις λέξεις κρύβονται προσωπικά οφέλη. Η Σταυρούλα χρησιμοποιεί πάρα πολύ τη λέξη συναίσθημα και μ’ αυτό κινείται όπως λέει. Άλλα στην πρώτη περίπτωση που έπρεπε να το αποδείξει, δεν το έκανε επιλέγοντας έναν παίκτη πιο καλό αγωνιστικά, παρά τον κολλητό της. Επίσης η πρώτη σου επιλογή μετά από 30 ώρες, στο συμβούλιο, ήταν και η πρώτη σου επιλογή στην ψηφοφορία, για κάτι το οποίο θεώρησες ότι έγινε και δεν ήταν δίκαιο. Και την ψήφισες την πρώτη σου επιλογή. Κάτι άλλο που δεν σχολίασα στο συμβούλιο, αλλά θα μπορούσα να προσθέσω στην πορεία, είναι ότι αφού σε πείραξε τόσο πολύ αυτό που έκανε ο Σάκης, γιατί εχθές δεν τον ξαναψήφισες και ψήφισες την Μαριαλένα» θα πει με την σειρά του στην προσωπική του συνέντευξη ο Μάριος.

Προσθέτοντας πως: «Σχολιάστηκε επίσης στο συμβούλιο το γιατί δεν μίλησα γι’ αυτό που με πείραξε ή γιατί δεν είπα κάτι. Το ίδιο πράγμα έκανες και εσύ όταν ψήφισες τον Σάκη και δεν το έθεσες το παράπονό σου, αντιθέτως πήγες στην κάλπη και τον ψήφισες και όταν ερωτήθηκες γι’ αυτό από τον ίδιο τον Κατσούλη δεν ήξερες τι να απαντήσεις. Και όταν εγώ είχα ήδη τοποθετηθεί στο συμβούλιο για όλα αυτά που έχω προαναφέρει, το μόνο που είχες να πεις μιας και δεν είχες απάντηση και ήταν όλα καταγεγραμμένα και έχουν συμβεί, το μόνο που είχες να πει είναι ότι ήσουν στεναχωρημένη, πληγωμένη, προδομένη. Να βάλω πλάτες σ’ έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι το αξίζει και που έχει αποδείξει ότι αυτά που λέει, δεν είναι μόνο για να τα πει, αλλά τα αποδεικνύει και στην πράξη και σ’ αυτό απέτυχες».

Ενώ η Σταυρούλα θα αναφέρει ότι: «Είδα έναν Μάριο ξαφνικά να μου κάνει μια επίθεση, ότι είδε αλλαγή συμπεριφοράς απ’ εμένα επειδή πήρα τον Σάκη και όχι τον Ηλία. Με ενόχλησε πάρα πολύ το ότι ήθελε τόσο να πει κάτι για εμένα. Δηλαδή απ’ εκεί που ήμασταν φίλοι και λέγαμε τόσα πράγματα και ήξερε ότι τις τελευταίες ημέρες δεν είμαι και πάρα πολύ καλά ψυχολογικά, με ενόχλησε ότι πήγε να με πατήσει και άλλο. Δηλαδή έτσι είναι οι φίλοι; Έχουνε περάσει τόσες μέρες απ’ τα captain games, γιατί δεν μου λες πολύ απλά ότι αυτό που έκανα δεν του άρεσε ή ότι δεν ήταν σωστό. Πόσες φορές έχει έρθει και μου το έχει πει αν κάτι έχω κάνει λάθος ή αν κάτι έχει γίνει , ή αν κάτι δεν του αρέσει; Δηλαδή τώρα μου το φυλούσες για το τρίτο συμβούλιο;».

«Από τον Μάριο αυτό δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση και αλήθεια με απογοήτευσε πάρα πολύ. Και το αστείο είναι ότι όταν γυρίσαμε στην καλύβα, ενώ καθόμουν και μιλούσα με τον Ηλία, μετά γυρίζει και μου λέει: «Σταυρούλα άμα θέλεις να μιλήσουμε εγώ είμαι εδώ να ξέρεις». Η απάντησή μου ήταν: «Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, μου τα είπες όλα στο συμβούλιο. Τι άλλο να πούμε; Τώρα να πούμε που έμεινα; Τόσες μέρες δεν μπορούσες να μου μιλήσεις;» Το συναίσθημά μου αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα απογοήτευση, προδοσία να το πω; Αλλά η απογοήτευση κυριαρχεί τόσο πολύ που πολύ δύσκολα θα φτιαχτεί αυτή η σχέση ξανά. Εγώ δεν είμαι έτσι, δεν μπορώ να είμαι ψεύτικη» θα τονίσει στο τέλος η Σταυρούλα κλαίγοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ