Survivor All Star: Το… τραγούδι του Νίκου Μπάρτζη για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποτελεί παρελθόν για το Survivor All Star, καθώς αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης κατά την τελευταία ψηφοφορία της προηγούμενης εβδομάδας.

Τάκης Καραγκούνιας: Με ένταση η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor – «Γνωρίζω ποιος είσαι, εσύ που με κράζεις»

Το γεγονός δεν φαίνεται να έχει δυσαρεστήσει ιδιαίτερα του παίκτες της Μπλε ομάδας, με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να δείχνουν ότι το διασκεδάζουν.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Νίκος Μπάρτζης μοιράστηκε το «τραγούδι» που έφτιαξε για τον Τάκη Καραγκούνια και την αποχώρησή του. Ο Μπάρτζης, εξάλλου, δεν είχε κρύψει τον ενθουσιασμό του όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του 49χρονου για την αποχώρηση από το ριάλιτι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος χόρευε στους ρυθμούς του «τραγουδιού» του Νίκου Μπάρτζη.

Δείτε το βίντεο:

Τάκης Καραγκούνιας: Με ένταση η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor – «Γνωρίζω ποιος είσαι, εσύ που με κράζεις»

Με ένταση οι πρώτες δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Ο γνωστός για τον παρορμητισμό και τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, Τάκης Καραγκούνιας, είχε μία έντονη συζήτηση με τον Νίκο Παρτσώλη, δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

«Γνωρίζω ποιος είσαι, είσαι εσύ που με κράζεις συνέχεια. Για πες…», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο, ο οποίος του απάντησε: «Εσύ πώς το ξέρεις;». «Πολλά ξέρω», είπε στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor All Star.

Ερωτηθείς για την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα αποχωρούσα ή εγώ ή η Μελίνα. Είναι πλέον θέμα δημοφιλίας το Survivor και όχι ποιος πετάει καλύτερα τα μπαλάκια ή ξέρει να επιβιώνει. Έχω ζητήσει συγγνώμη στη Μελίνα Μεταξά, γιατί είχαμε τσακωθεί και της είχα μιλήσει πολύ έντονα. Άλλα ήθελα να πω και άλλα κατάλαβε η Μελίνα. Της είπα ότι στην ηλικία της θα έπρεπε να έχει δυο παιδιά, αλλά εννοούσα κάτι άλλο. Εγώ ήθελα να της πω να μη συγκρίνει τον εαυτό της με ένα 12χρονο κορίτσι, ότι είναι ενήλικας και άλλοι άνθρωποι στην ηλικία της έχουν οικογένειες. Η Μελίνα κατάλαβε άλλα και άρχισε να κλαίει, δεν εννοούσα αυτό και ποτέ δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο».

Αναφερόμενος στον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του: «Ο Ηλίας Γκότσης έκανε πράγματα που δεν συμφωνούσα. Δεν ήταν μόνος του, ήταν κολλητός με τον Ηλία Μπόγδανο, που είναι ευαίσθητο παιδάκι και πήγαινε στην αγκαλιά του Γκότση και έκλαιγε. Ο Γκότσης έδινε φαγητά στον Μπόγδανο, αλλά ο Γκότσης πιάστηκε. Όλοι ξέρουν ποιος έχει γράψει τη λίστα. Είχα φάει κι εγώ κάτι, χωρίς να ξέρω από πού ήταν. Σίγουρα ο Μπόγδανος έχει κάνει χειρότερα από μένα, έχει παραβεί τους κανόνες. Εννοείται ότι ούτε εγώ θέλω να έχω κάποια σχέση με τον Γκότση εκτός παιχνιδιού. Να είναι καλά εκεί που είναι, αλλά δεν θέλω καμία επαφή μαζί του».

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε και για το περιστατικό που πέταξε άμμο στην Στέλλα, αλλά και για την γρατζουνιά στον Νίκο Μπάρτζη. «Δεν υπάρχει αυτό που λέτε, ότι έριξα άμμο στο πρόσωπο της Στέλλας. Οι κάμερες το δείχνουν όπως θέλουν. Κρατάω κρίκους ή τσουβάλια και τα πέταξα κάτω, πάνω στην ένταση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέταξα άμμο στη Στέλλα, το θυμάμαι καθαρά αυτή τη στιγμή. Η τηλεόραση τα παρουσιάζει όπως θέλει», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής του είπε: «Στον αγώνα με τον Μπάρτζη, σε είδαμε να του γρατζουνάς την πλάτη. Στο συμβούλιο μετά μάς έδειξες την πλάτη σου, λέγοντας πως ο Μπάρτζης σε γρατζούνισε, ενώ η κάμερα σε καταγράφει να τον γρατζουνάς εσύ. Κι εδώ κατέγραψε λάθος η κάμερα;», ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Τάκης: Επειδή βλέπω ότι παίζετε πολύ καλά τον Νίκο Μπάρτζη… Άκουσέ με, Νίκο. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται.

Δημοσιογράφος: Πώς το ξέρεις, ενώ είναι η πρώτη σου επικοινωνία με τον έξω κόσμο;

Τάκης: Τι εννοείς τώρα; Θες να μου πεις ότι έχω κάποια επικοινωνία ή οτιδήποτε; Είμαι ο μόνος παίκτης που ουρλιάζει για όλο αυτό και τώρα πας να μου προσάψεις κάτι; Ελπίζω να παίξεις αυτά στο μοντάζ και όχι όπως θέλετε.

Στο τέλος της συνέντευξης, υποστήριξε ότι στο παιχνίδι έχει δεχτεί επίθεση και σωματική απώθηση από γυναίκα, που αποχώρησε. «Από την Ασημίνα, επειδή είχα πει κάποιες αλήθειες».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ