Μητσοτάκης στο TikTok: Το «morning routine» στην Κρήτη, οι ρακές και τα λουλούδια

Νέα ανάρτηση στο Tik Tok έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιέγραψε το «morning routine» μίας προεκλογικής περιόδου στην Κρήτη, με αφορμή την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νησί την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στα κεράσματα με ρακές που κάνουν οι Κρητικοί και θυμήθηκε μια ιστορία με τον πατέρα του από περιοδεία στο νησί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στον εαυτό του πως θα πίνει ό,τι κι ο πατέρας του για να δει πόσες αντοχές έχει ο ίδιος. Τελικά κατέληξε «ντίρλα» στις 12 το μεσημέρι, όπως ανέφερε.

Ένα άλλο θέμα που έθιξε, είναι και αυτό με τα λουλούδια που του προσφέρουν οι πολίτες και, όπως παραδέχεται, τα δίνει στην σύζυγό του. «Είναι ψυλλιασμένη και ξέρει πολύ καλά ότι όταν έρχεται μεγάλη ανθοδέσμη, δεν της την έχω αγοράσει εγώ, αλλά κάποιος μου την έχει προσφέρει και συνήθως μου την πετάει στο κεφάλι» λέει ο πρόεδρος της ΝΔ.

@kyriakosmitsotakis_ Behind The Scenes Season 2 🗳#kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ