Survivor All Star: Ποια ομάδα κέρδισε το ταξίδι στο Λονδίνο – Έξαλλοι πανηγυρισμοί των νικητών

Για το πολυπόθητο ταξίδι στο Λονδίνο αγωνίστηκαν την Κυριακή (30/4) Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor All Star με τους παίκτες να εμφανίζονται διψασμένοι για τη νίκη.

Στο άκουσμα του χθεσινού επάθλου οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται να έμειναν άφωνοι, καθώς ο Ατζούν ανακοίνωσε πως η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί στο Λονδίνο.

«Θα πάρουμε την ομάδα που θα κερδίσει από εδώ, αμέσως μετά το παιχνίδι και θα πετάξετε προς το Λονδίνο. Θα πετάξουμε μαζί για το Λονδίνο και θα έχετε μία υπέροχη μέρα. Θα περιηγηθείτε στο Λονδίνο σε υπέροχα μέρη. Θα φάτε ένα υπέροχο γεύμα και θα απολαύσετε την πόλη. Το απόγευμα θα πάμε σ΄ ένα φανταστικό εστιατόριο και σ’ ένα από τα καλύτερα club του Λονδίνου. Είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε το club. Ο ιδιοκτήτης του είναι φίλος μου και το club του είναι το πιο hot του Λονδίνου. Μετά το δείπνο και μετά το πάρτι, θα πάτε σ’ ένα φανταστικό ξενοδοχείο 5 αστέρων» ανέφερε στην αρχή για το έπαθλο ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ στην συνέχεια εξήγησε πως την επόμενη ημέρα θα πάρει τους παίκτες και θα πάνε στον τελευταίο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας «Hull of City».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αγόρασε την ομάδα πριν από ένα χρόνο και μάλιστα έχει τόσο καλές σχέσεις με τους φιλάθλους της ομάδας, που πριν το παιχνίδι θα πάρει την ομάδα και θα πάνε σε μία παμπ προκειμένου να γνωριστούν. Μάλιστα θα δώσει την επιλογή στην νικήτρια ομάδα, να κάτσει είτε στον VIP χώρο για να δει το παιχνίδι, είτε να κάτσει στον χώρο των φανατικών.

Έτσι οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον στίβο μάχης με την αναμέτρηση να έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι.

Μαχητές και Διάσημοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την αναμέτρηση να πηγαίνει στο flag race, και τους Μπλε στο τέλος να παίρνουν τη νίκη που τους έδωσε το εισιτήριο για την βρετανική πρωτεύουσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ