Survivor All Star: Οι μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση των παικτών τους τελευταίους μήνες

Έπειτα από έξι μήνες, το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ πλησιάζει προς το τέλος του. Τη φετινή σεζόν, παίκτες που γνωρίσαμε σε προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης, αποφάσισαν να ταξιδέψουν ξανά στον Άγιο Δομίνικο και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στο παιχνίδι. Κοινός στόχος τους να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του Survivor All Star 2023.

Survivor All Star: Οι ομηρικοί καβγάδες που αναστάτωσαν τους παίκτες

Πέρα από τα απαιτητικά αγωνίσματα, μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που κλήθηκαν και φέτος να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Survivor, ήταν η πείνα. Τις περισσότερες φορές έφτασαν στα όρια τους, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Κάποιοι κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι, ενώ άλλοι αποχώρησαν ακολουθώντας τους κανόνες τους παιχνιδιού και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, οι παίκτες που κατάφεραν να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο και θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο, αν το κοινό τους κρατήσει στο παιχνίδι, είναι η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως είναι φυσικό, μετά από έξι μήνες παραμονής στο Survivor, οι αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση είναι μεγάλες. Και οι πέντε παίκτες είναι εμφανώς καταπονημένοι και πολύ αδυνατισμένοι σε σχέση με τις πρώτες ημέρες συμμετοχής τους στο Survivor All Star.

Πόσο έχουν αλλάξει οι 5 παίκτες του Survivor All Star τους τελευταίους έξι μήνες; – Δείτε φωτογραφίες από τις πρώτες ημέρες συμμετοχής τους στο Survivor μέχρι σήμερα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Σάκης Κατσούλης

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Νίκος Μπάρτζης

Στέλλα Ανδρεάδου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ