Survivor All Star: «Λύγισε» η Μελίνα Μεταξά – «Ψυχολογικά έχω κουραστεί πάρα πολύ»

«Λύγισε» η Μελίνα Μεταξά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star , η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα

Η η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για τον Σάκη και την Μαριαλένα αλλά και για την φιλία του Βασάλου με τον Καραγκούνια, ενώ ξέσπασε σε κλάματα, όταν αναφέρθηκε στην πίεση που νιώθει.

Συγκεκριμένα η Μελίνα Μεταξά δήλωσε: «Ψυχολογικά έχω κουραστεί πάρα πολύ. Μου λείπουν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι».

«Απλά και από την άλλη, μπορώ να πω ότι περνάω πάρα πολύ ωραία, τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου και προσπαθώ να μη με επηρεάζουν όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται», πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε επίσης, στη διαφωνία της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας και χθες το βράδυ, μου φάνηκε πραγματικά σαν σενάριο όλο αυτό κι ο τρόπος που έγινε. Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα να μου συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο η Μαριαλένα, επειδή αισθάνεται την άνεση κι είναι εδώ με τη σχέση της, έχει τους κολλητούς της από την αρχή του παιχνιδιού κι είναι σαν να μιλάει εκ του ασφαλούς. Σαν να λέει “εγώ μπορώ να κάνω ό,τι θέλω” κι “έτσι είναι τα πράγματα”. Όχι, δεν είναι έτσι», τόνισε.

«Το όμορφο είναι ότι είδα μια άλλη πλευρά κάποιων ανθρώπων, που στην τελική ίσως κι όλα αυτά που λένε για τους υπόλοιπους να τα κάνουν κι αυτοί; Εντάξει, το κρατάμε κι αυτό και συνεχίζουμε», είπε τέλος η Μελίνα Μεταξά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ