Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε τι είπε στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Απριλίου, η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star, αλλά και στον Μάριο Πρίαμο.

«Είναι η πρώτη εβδομάδα που χάνουμε την εβδομαδιαία ασυλία, πάμε στη δεύτερη εβδομάδα και χάνεται ξανά η ασυλία, δεν ψηφίζομαι και για αυτό ξεκίνησε ο κακός χαμός. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Ενώ ήταν όλα μια χαρά, εκεί ξεκίνησαν όλα. Χάνεται η ασυλία, δεν βγήκα υποψήφια και ξεκινάει το απέναντι στρατόπεδο από την παρέα του Μάριου. Συγκεκριμένα, ο Στάθης είχε πει κάποιες άσχημες βρισιές στον Στέλιο Χανταμπάκη με την παρουσία του Μάριου και του Σάκη», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Μεταξύ άλλων είχε πει πως «δεν ψηφίζετε την Ελευθερία για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος στο παιχνίδι! Γκόμενα φεύγει, γκόμενα έρχεται». Δηλαδή επειδή δεν βγήκα υποψήφια, για κάποιο λόγο τα έβαλαν με τα παιδιά. Το θεωρώ όμως τελείως ανούσιο για μια ασυλία να ξεκινάς και να χτυπάς», ανέφερε. «Ξεκίνησαν όλα από εκείνη την ημέρα. Κάθισα λίγο καιρό αλλά συνέβησαν τόσα πολλά που νομίζω ότι θέλω ένα ολόκληρο Καλό Μεσημεράκι για να σας τα πω» πρόσθεσε η Ελευθερία Ελευθερίου μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά τις τρεις λέξεις που είπε στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Τι είπα στον Στάθη; Λοιπόν, θα πω ακριβώς αυτό! Είπα στον Στάθη «Δεν έχεις χαιρετίσματα». Έχω τηλεδικαστεί για αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ο Μαρτίκας χρησιμοποίησε και πέρασε στον κόσμο ότι εγώ ευθυνόμουν για την αποχώρηση του Στάθη».

Η Ελευθερία Ελευθερία εξήγησε και τους λόγους που αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor All Star. «Όταν με κάλεσαν από την Acun media, το σκέφτηκα γιατί είχα περάσει δύσκολα το 2021, μετά είπα πως αν δεν πάω θα το μετανιώσω. Τα έβαλα όλα κάτω, τα ζύγισα και είπα θα πάω. Ήθελα να πάω να ανταγωνιστώ τον ίδιο μου τον εαυτό και ότι θα με βοηθήσει ψυχολογικά ο Μάριος. Αυτή η σκέψη συνέβη πριν μάθουμε για τον Μάριο και την Καρολίνα;», τόνισε.

«Ήταν προγραμματισμένο να πάω αλλά στην αρχή είπα πως δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ γιατί είχα στενοχωρηθεί. Μετά όμως είπα θα πάω και πως αυτός δεν είναι λόγος για να μην κάνω που θέλω», συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ