Survivor All Star: «Δεν είμαι το παιδάκι τους» – Η αντίδραση του Βασάλου για τα παράπονα των Κόκκινων

Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του «Survivor All Star» το βράδυ της Κυριακής (11/06).

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έχει απομακρυνθεί πολύ από τους κόλπους της ομάδας του φαίνεται να περνάει περισσότερο χρόνο δίπλα στους Μπλε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συμπεριφορά του αυτή δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους συμπαίκτες του με τη Μαριαλένα να εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά της. Ωστόσο, εκείνος δείχνει να μην επηρεάζεται από τα παράπονα των Κόκκινων.

«Δε με αφορά αν η ομάδα έχει σπαστεί μαζί μου . Τι είμαι το παιδάκι τους, υποχείριο; άβουλος; Δεν κατάλαβα! 9 παίκτες είμαστε. Θα πρέπει να μιλάω με δύο άτομα ή με τρία; Με όποιον θέλω θα μιλάω. Εφόσον είμαι ΟΚ στις δουλειές και τις υποχρεώσεις και σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα και δεν έχει να μου πει κανείς τίποτα θα πρέπει να είμαι εκεί κλειδωμένος μαζί τους; Αν έχουν σπαστεί δεν πειράζει», ενώ σε δεύτερες δηλώσεις συμπλήρωσε: «Τους έχει καταπιεί το παιχνίδι, τους νοιάζει μόνο να πάνε τελικό».

«Η ζωή μου όλη είναι μια μπιφτέκα»

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης αναλύοντας τις κινήσεις και τις τακτικές του παίκτη των Κόκκινων, μεταξύ άλλων σχολίασε: «Η ζωή μου όλη είναι μια μπιφτέκα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ