Survivor All Star: «Μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ»

Η ένωση δεν έφερε χαμόγελα σε όλους τους παίκτες του Survivor All Star.

Survivor All Star: Πτέρυγα του ΚΑΤ το συμβούλιο – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

«Όλοι πρέπει να είμαστε κάτω από την ίδια στέγη. Παρατήρησα τη Μαριαλένα και τον Σάκη να είναι οι πρώτοι που φεύγουν από την καλύβα και να πηγαίνουν προς τη θάλασσα και γενικά να φεύγουν και από τους κόκκινους και από τους μπλε και να πηγαίνουν λίγο να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν. Δεν θέλανε την παρέα μας;» είπε αρχικά, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Η καλύβα μεγάλωσε και διπλασιάστηκαν οι παίκτες. Είναι δύσκολο και για μένα και για την Μαριαλένα αντέξαμε μόνο 5 λεπτά στην καινούργια καλύβα μετά την ένωση» είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Survivor All Star: Οι πρώτες εντάσεις μετά την ένωση και Ρόκκος εναντίον Λιανού

«Όταν οξύνθηκαν τα πνεύματα είπα στον Σάκη πάμε πιο πέρα. Δεν μπορώ με τίποτα εδώ πέρα, πνίγομαι πραγματικά. Κατεβήκαμε κάτω στην παραλία με τον Σάκη και εκείνος τα ίδια αισθάνεται! Πάλι καλά που έχω τον Σάκη, έναν άνθρωπο να μιλάω και να συνεννοούμαι. Αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή. Τον προβληματίζει το γεγονός ότι μέσα σε μια μέρα όλα να άλλαξαν ενώ πριν μια εβδομάδα έκραζε ο ένας τον άλλον» επισήμανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Σάκης Κατσούλης με τη σειρά του, σχολίασε: «Άτομα τα οποία έχουν έρθει σε τεράστια κόντρα, ξαφνικά μετά από μία βραδιά που φάγαμε και ακούσαμε μουσική ξεχάστηκαν. Εγώ δεν είμαι έτσι, δεν μπορώ να αφήσω πίσω σημαντικά γεγονότα και κόντρες προς το πρόσωπό μου και πάρα πολλά που έχω μάθει».

Survivor All Star: Χαμός στο πάρτι της ένωσης – Ο… Ρουβάς, η «μεγάλη φίρμα» και οι ερωτικές αφιερώσεις

Τέλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε πως: «Αυτή η εξέλιξη του παιχνιδιού πραγματικά εμένα δεν με βοηθάει και δεν ξέρω εάν θα μου βγει και σε καλό γιατί μπορεί να τα βροντήξω έτσι όμως είμαι και να εξαφανιστώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ