Survivor: Άγριος καβγάς του Βαλάντη με την Μυριέλλα – “Σε σιχάθηκα, δεν ντρέπεσαι λίγο;”

Μετά το συμβούλιο στο Survivor και την ψηφοφορία στην ομάδα των Διασήμων τα “αίματα” άναψαν ακόμη περισσότερο. Υπενθυμίζεται ότι στο συμβούλιο οι περισσότεροι ψήφισαν την Μυριέλλα ως υπαίτια για τον διχασμό στην ομάδα.

Ο Βαλάντης παραδέχθηκε ότι την ψήφισε λόγω της συμπεριφοράς της και για το καλό της ομάδας. Και ο Γιωρίκας ήρθε σε κόντρα με την Μυριέλλα λέγοντας ότι υποτιμά όλους τους υπόλοιπους στην ομάδα.

Μόλις επέστρεψαν στην παραλία ο καβγάς “φούντωσε” με τον Βαλάντη να βγαίνει εκτός εαυτού.

«Αυτά που σου λένε στο αυτί να μάθεις να μη τα λες γύρω σου. Άκου με τι σου λέω. Σταμάτα να μιλάς, μιλάει ένας μεγαλύτερος σου. Δεν σε ενδιαφέρει; Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα; Άντε ρε δεν ντρέπεσαι λίγο; Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες; Τι είναι αυτά που λέτε; Δεν ντρέπεσαι; Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ! Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις, εσύ εμένα! Έχεις γκόμενο έξω και σαλιαρίζεις εδώ μέσα. Σε σιχάθηκα! Ξέρω τι έχω πάθει. Είμαι ηθοποιός καλός ακόμα καλύτερα. Ακόμα και σε αυτό είμαι καλύτερος από εσένα. Λίγο τσίπα ρε σε έναν άνθρωπο 46 ετών με τρία παιδιά. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Τι έχεις κάνει κορίτσι μου; Έχεις παίξει κομπάρσος σε σήριαλ;» φώναζε ο τραγουδιστής.

Survivor: Ανατροπή στην αποχώρηση

Ανατροπή στο Survivor με την αποχώρηση παίκτη, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός αποχώρησε εκτάκτως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για οικογενειακούς λόγους.
Κάτι που σημαίνει ότι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των “Διασήμων” που είναι ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρέντη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση και την επόμενη εβδομάδα καθώς το κοινό ήδη έχει ψηφίσει.
«Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Επειδή ήδη έχουμε 3 υποψήφιους προς αποχώρηση απ’ την ομάδα των Διάσημων και ο κόσμος έχει στηρίξει τους παίκτες. Αφού έχουμε αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα, κλειδώνει η ψηφοφορία. Οι προτεινόμενοι θα παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι. Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνουν οι αγώνες ασυλίας, θα βγουν δύο ακόμη υποψήφιοι, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι που θα μπορούν να ψηφιστούν από το κοινό, μαζί με τους ήδη υπάρχοντες», ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ