Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Νέα εβδομάδα στο Survivor με τους Διάσημους και τους Μαχητές να ρίχνονται για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης για να κερδίσουν την πρώτη ασυλία.

Η ομάδα που κατάφερε να νικήσει στο αγώνισμα ήταν εκείνοι των Διασήμων, με τους Μαχητές να πρέπει να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος στο συμβούλιο στο Survivor.

Στο συμβούλιο του νησιού επικράτησε για ακόμη μία φορά ένταση μεταξύ των παικτών. Στο τέλος, οι Μαχητές έπρεπε να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

«Η μπλε ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός και άρχισε να διαβάζει μία μία τις ψήφους των παικτών. Τις περισσότερες συγκέντρωσε ο Rob, με αποτέλεσμα να είναι αναμενόμενα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

«Πιστεύω ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι για την υποψηφιότητα γιατί ο Σωτήρης είναι τραυματισμένος και το θεωρώ δίκαιο που δεν τον ψήφισαν. Στατιστικά νομίζω πως είμαι και από τους λιγότερο αγωνιστικούς οπότε το περίμενα. Για άλλη μια φορά έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, για τέταρτη φορά. Για να δούμε μήπως θα το γλιτώσω ξανά όπως και την τρίτη φορά» ανέφερε ο Rob μετά την νέα του υποψηφιότητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ