Survivor: Αυτή είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Την ήττα γνώρισαν το βράδυ της Δευτέρας οι Διάσημοι στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας του Survivor, γεγονός που έφερε έντονη δυσαρέσκεια στην ομάδα.

«Θα ακουστεί κάπως αυτό που θα πω αλλά είμαι χαρούμενος που χάσαμε σήμερα την ασυλία. Δεν χάσαμε κάποιο έπαθλο φαγητού. Θα αναδείξει τα προβλήματα της ομάδας, το άτομο που θα βγει υποψήφιο θα είναι και το πιο αδύναμο, άρα θα είναι δίκαιο, και αν αποχωρήσει, θα δυναμώσει την ομάδα μας», δήλωσε ο Θοδωρής.

«Μπορεί και να είναι για καλό η ήττα. Το να κερδίζεις απλά τις ασυλίες και να μένουν τα ίδια άτομα στην ομάδα μπορεί να μη σου βγει και σε καλό. Η ομάδα μου θα κοιτάξει το συμφέρον της και το ποιος προσφέρει πραγματικά εδώ», σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά το τέλος του αγωνίσματος. «Στα πρώτα ματσαρίσματα δεν ήρθε κανένας πόντος από το γυναικείο κομμάτι, στα δεύτερα ένα. Αυτό είναι το θέμα, δεν στεριώσαμε πόντο στις γυναίκες», τόνισε η παίκτρια του Survivor στην καλύβα των Κόκκινων.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Διάσημοι κλήθηκαν να υποδείξουν τη δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας, μετά τη Μαριλίνα Βακονδίου. Το όνομα που έδειξε η κάλπη ήταν αυτό της Ευγενίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ