Survivor 2024 – Trailer 28/3: «Οι στρατιώτες είναι αυτοί που τελικά αναλαμβάνουν» – Χαμός με την υποψηφιότητα της Χρύσας

Στο αποψινό επεισόδιο (28/3) του Survivor τέσσερις παίκτριες θα χρειαστεί να αγωνιστούν για την παραμονή τους. Συγκεκριμένα η Ευγενία Μπόρλα, η Aira Adomaityte, η Αναστασία Τσέρου και η Χρύσα Χατζηγεωργίου θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να μην αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Μπλε χθες αποφάσισαν να βγάλουν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Χρύσα Χατζηγεωργίου, κάτι που είχε προβλέψει ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Μάλιστα ο παίκτης των Κόκκινων στο συμβούλιο είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα η κατάσταση θα είναι οριακή αλλά θαρρώ ότι ενδόμυχα οι Μπλε έχουν καταλάβει ότι έχουν εκτεθεί. Θεωρώ ότι θα γίνει ο εκθρονισμός της βασίλισσας και θα πάρουν την ομάδα στα χέρια τους οι στρατιώτες».

Στο σημερινό επεισόδιο βλέπουμε από το trailer που έχει κυκλοφορήσει, ότι τόσο ο Αλέξης Παππάς, όσο και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους σχολιάζουν την υποψηφιότητα της Χρύσας.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ακούγεται να λέει: «Προχθές έλεγαν ότι “δεν μπορούμε να ψηφίσουμε αγωνιστικά, αλλά το πάμε ανθρώπινα διότι η Χρύσα είναι τραυματίας” και μετά από ούτε ένα εικοσιτετράωρο ψηφίζουν αγωνιστικά. Εκθρονισμός της βασίλισσας! Επιτέλους είδαμε μέσα στον παραλογισμό μια μικρή δόση λογικής. Οι στρατιώτες είναι αυτοί που τελικά αναλαμβάνουν!».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς αναφέρει: «Περίεργα πράγματα, το κεφάλι μου πήγε να βγάλει φωτιά. Δεν την είδαμε με πρήξιμο, η ίδια είχε πει ότι θα πάει στην μονομαχία και δεν θα αγωνιστεί ουσιαστικά, δεν θα τρέξει. Θα τρέξει τελικά ή θα τα παρατήσει;».

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ