Survivor 2024 – Spoiler 3/4: Αυτή η παίκτρια θα βρεθεί στον τάκο

Μαχητές και Διάσημοι είναι έτοιμοι για την 4η ασυλία σε ένα επεισόδιο που όπως πάντα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς το Survivor είναι το ριάλιτι των ανατροπών. Οι Διάσημοι κερδίζουν την 4η ασυλία της 13ης εβδομάδας στο Survivor ενώ το σκορ θα πάει στο 8-6 υπέρ τους.

Survivor 2024 – Trailer 3/4: Τέταρτος αγώνας ασυλίας με απρόοπτα και νέες εντάσεις

Το αποψινό, τέταρτο αγώνισμα ασυλίας έχει αρκετά απρόοπτα αλλά και απρόσμενη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη και στον Σταμάτη με αφορμή μία ατάκα του δεύτερου την ώρα του αγώνα.

Ποια όμως θα βρεθεί στον τάκο από τους μπλε; Η Σταυρούλα ή η Αναστασία; Για να μην σπαζοκεφαλιάζετε, υποψήφια θα είναι η Σταυρούλα η οποία θα μπει στον στίβο προκειμένου να μονομαχήσει με την Ιωάννα, την Άιρα και την Χρύσα, ενώ θα έχει και το πλεονέκτημα του στόχου αποχώρησης.

Survivor: Χαμός στην Μπλε ομάδα μετά την ατάκα του Σταμάτη – «Με φωτογραφίζει ως ένα άβουλο ον»

Η Ασημίνα σήμερα δίνει τη δική της απάντηση στην Σταυρούλα και σε όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους μετά την χθεσινή ψηφοφορία από το Συμβούλιο. Το αποψινό, τέταρτο αγώνισμα ασυλίας έχει αρκετά απρόοπτα αλλά και απρόσμενη ένταση ανάμεσα στον Αλέξη και στον Σταμάτη με αφορμή μία ατάκα του δεύτερου την ώρα του αγώνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ