Survivor 2024 – Spoiler 24/03: Θρίλερ για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας – Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα

Θρίλερ για την πρώτη ασυλία στο Survivor, με τα spoiler να κάνουν λόγο για το απόλυτο ντέρμπι.  Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου που θα δούμε την Κυριακή 24/3 οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας θα λαχταρίσουν, λόγω ενός τραυματισμού-σοκ.

Ο Φάνης Μπολέτσης από τους Μπλε καλείται να μονομαχήσει με τον Γιώργο Γκιουλέκα από την κόκκινη ομάδα. Οι δυο παίκτες βουτούν στο νερό και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν τον πολυπόθητο πόντο στην ομάδα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα στο Survivor.

Περνώντας όλα τα εμπόδια του στίβου μάχης, βγαίνουν από το νερό και πλησιάζουν στον στόχο. Τότε είναι που ο Φάνης πέφτει στο έδαφος και όλοι “παγώνουν” καθώς μοιάζει να σφαδάζει στον πόνο. Μάλιστα, ο Γιάννης Περπατάρης σπεύδει να πάρει στα χέρια τον συμπαίκτη του προκειμένου να τον μεταφέρει εκτός στίβου μάχης.

«Ο Φάνης, έπεσε ο Φάνης εκεί» φωνάζει ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το trailer για το νέο επεισόδιο του Survivor (24/3/2024)

Τα spoiler για την πρώτη ασυλία στο Survivor (24/3)

Θολό είναι το τοπίο αυτή τη στιγμή για το ποιος θα κερδίσει την πρώτη ασυλία, καθώς ακόμα δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί με τις αλλαγές. Με τα spoiler που κυκλοφορούν έως τώρα, χωρίς να έχουν όμως επιβεβαιωθεί, φαίνεται πως η 1η ασυλία πηγαίνει στους Μαχητές.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ