Survivor 2024 – Spoiler 14/4: Ήρθε η ώρα για «Το Πάρτι της Ένωσης» με τον Σάκη Ρουβά

Έφτασε η στιγμή που όλοι οι Survivors ονειρεύονται. Στο αποψινό επεισόδιο (14/4) του Survivor οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το «Πάρτι της Ένωσης». Οι παίκτες σήμερα θα περάσουν στιγμές χαλάρωσης, ενώ την διασκέδασή τους θα αναλάβει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος και θα ερμηνεύσει τις μεγάλες του επιτυχίες.

Οι Μπλε εγκαταλείπουν με βαριά καρδιά την παραλία τους και μετακομίζουν στην παραλία των Κόκκινων αφού πλέον θα είναι συγκάτοικοι! Με αφορμή την ένωσή τους οι Survivors θα απολαύσουν όλα όσα τους έχουν λείψει τόσο καιρό! Μπάνιο, προσωπική περιποίηση, αρώματα, make up, καθαρά ρούχα και παπούτσια τους περιμένουν όπως επίσης κι ένα απολαυστικό μενού!

SURVIVOR

SURVIVOR

Στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι επιστρέφουν η Ρία Κολοβού ως νικήτρια του περσινού διαγωνισμού καραόκε αλλά και οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας οι οποίοι είχαν κερδίσει το συγκεκριμένο έπαθλο πέρσι στο παιχνίδι «Ο τροχός με τα δώρα» με τον Acun Ilicali. Ο διαγωνισμός καραόκε προσκαλεί τους Survivors στο stage για να ξεδιπλώσουν το τραγουδιστικό τους ταλέντο όμως ακόμα και εδώ μας περιμένει μια μεγάλη ανατροπή!

SURVIVOR

Οι εκπλήξεις σε αυτό το πάρτι συνεχίζονται με μία σύνδεση με την Ελλάδα που ξεσηκώνει τους Survivors! Ποιος εμφανίζεται στο video wall; Το stage παίρνει φωτιά όταν σε αυτό ανεβαίνει ο Σάκης Ρουβάς για ένα performance που θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

SURVIVOR

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ