Μπέττυ Μαγγίρα για Μαίρη Συνατσάκη: «Η οριοθέτηση του σώματος τι σχέση έχει με τα ρουχαλάκια;»

Τα όσα είπε στο νέο βίντεό της στο Youtube η Μαίρη Συνατσάκη, σχετικά με το πώς μεγαλώνουν εκείνη και ο Ίαν Στρατής την κόρη τους, σχολίασαν σήμερα (14/4) στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολιάζοντας τα όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Η οριοθέτηση του σώματος τι σχέση έχει με τα ρουχαλάκια; Εγώ μπερδεύτηκα λίγο. Ποιος σε σταματάει από το να πάρεις ένα φόρεμα και να ντύσεις τον γιο σου με ένα φόρεμα; Από που ψωνίζετε; Παντού υπάρχουν ρούχα σε όλα τα χρώματα, και στα κοριτσίστικα και στα αγορίστικα. Τι λέτε τώρα; Εγώ αλλού τα μεγάλωσα τα παιδιά μου;».

«Δεν νομίζω ότι το ροζ και η τουτού θα κάνει το παιδί μου να μη μπορεί να πει stop. Αυτό εξαρτάται από εμένα σαν γονιό. Και εννοείται ότι ο άντρας μου αν χρειαστεί θα πλύνει τα πιάτα, και εννοείται ότι θα βιδώσω μια ντουλάπα.

Τα έχουμε κάνει όλοι αυτά. Τα θεωρώ δεδομένα. Στη δική μας γενιά είναι δεδομένα αυτά και η γυναίκα πια δεν μεγαλώνει με την νοοτροπία “μη μιλάς και κάτσε να φας χαστούκι από τον άντρα σου”. Αυτή είναι νοοτροπία 1950 στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος της δικής μου γενιάς που να λέει στο παιδί του μεγαλώνοντας, “να βρεις έναν άντρα”… Πιστεύεις λοιπόν ότι το καθορίζω εγώ επειδή το ντύνω με τουτού; Άμα θέλει να αλλάξει και νιώθει αγόρι μέσα του, δεν θα αλλάξει; Θα αλλάξει! Εγώ βλέπω πια όλα τα παιδικά δωμάτια ότι είναι ουδέτερα, δεν βλέπεις πουθενά γαλάζιο και ροζ», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ