Survivor 2024 – Σωτήρης Λαμάι: «Η Κατερίνα Δαλάκα σε κάνει να εκτεθείς, για να βγαίνει εκείνη καθαρή»

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα μίλησε ο Σωτήρης Λαμάι. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Δαλάκα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι εγκέφαλος. Σε κάνει να εκτεθείς εσύ, για να βγαίνει εκείνη καθαρή».

Survivor 2024 – Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Αλέξης Παππάς είναι ο μάστερ της δολοπλοκίας»

Μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Λαμάι είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευλογημένος που μπήκα στο παιχνίδι και ας έφυγα νωρίς. Δε νομίζω ότι θα άλλαζα κάτι από την πορεία μου στο Survivor. Στρατηγική κάνω στη ζωή μου όταν χρειάζεται, στα απαραίτητα πράγματα. Σ’ ένα παιχνίδι έπρεπε να είμαι ο εαυτός μου, τέρμα αληθινός και ρεαλιστής σ’ αυτό που έβλεπα».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Παππά, εξήγησε ότι: «Ο Αλέξης Παππάς μπορεί να είναι αντιπαθητικός, αν και για μένα είναι πάρα πολύ έξυπνος, πανέξυπνος. Έχει πάει τρεις φορές προς αποχώρηση και έχει μείνει με την αξία του. Αυτό δείχνει ότι κάτι κάνει καλά».

Survivor 2024: Χαμός στο Twitter με την αντιπαράθεση Ασημίνας – James

«Η Δαλάκα είναι εγκέφαλος και σε κάνει να εκτεθείς εσύ, για να βγαίνει εκείνη καθαρή. Θεωρώ ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε και άλλα ωραία πράγματα και οι φιλίες οι δεμένες, οι αγαπημένες, δεν θα είναι τόσο δυνατές φιλίες», δήλωσε στη συνέχεια.

Ακόμα, σημείωσε: «Μην απορήσετε αν οι συγκεκριμένες παίκτριες αποβληθούν και φέτος, λόγω παραβάσεων. Ο Αλέξης Παππάς, η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα έκαναν τα πάντα, με τα χρήματα ειδικά που παίρνουν αυτή την στιγμή, για να φτάσουν όσο γίνεται πιο μακριά. Τα πάντα, μην παρεξηγηθώ, στα πλαίσια του παιχνιδιού».

Survivor: Αυτή την παίκτρια χρυσοπλήρωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να μπει στο ριάλιτι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ