Survivor 2024 – Μαριλίνα Βακονδίου για James Καφετζή: «Ήθελε να φύγω και με είχε βάλει στο στόχαστρο»

Δηλώσεις στην κάμερα της Μαρία Μπακοδήμου έκανε η Μαριλίνα Βακονδίου, έπειτα από την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια των Μπλε, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον James Καφετζή.

Συγκεκριμένα η Μαριλίνα Βακονδίου είπε: «Ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Ξέρω τι έλεγε για εμένα ο James, στο παιχνίδι μέσα ήμουν. Προφανώς και ήθελε να φύγω και με είχε βάλει στο στόχαστρο! Η αλήθεια είναι ότι δεν το κατάφερε ακριβώς αυτός, γιατί είχα προσωπικούς λόγους που ήθελα να αποχωρήσω. Νομίζω ότι στην αποχώρησή μου μπορεί να φάνηκε λίγο, ότι ήταν πιο επιτηδευμένη στο να αποχωρήσω.

Αν έστω και λίγο τα παιδιά προσπάθησαν να με πείσουν να μείνω, όταν είδα ξανά το πρόσωπο του James είπα ότι τελικά «Ναι, έχω πάρει την σωστή απόφαση και θα φύγω». Γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν επιβιώνεις με έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να τον βλέπεις το πρωί όταν ξυπνάς, είναι λίγο δύσκολο».

«Θα έλεγα ότι είναι η αύρα του ανθρώπου. Όταν κάποιος μπαίνει σε μια ομάδα, δεν σε πλησιάζει να μάθει πράγματα για σένα, γιατί αυτός μπαίνει στην ομάδα και πάει ξαφνικά και παίρνει τρία άτομα τα οποία τα έχει δει απ’ έξω ότι είναι πολύ δυναμικά, είναι πολύ καλά αγωνιστικά και τα εξαφανίζει, νομίζω αυτό τα λέει όλα!», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια των Μπλε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ