Survivor 2024: Έξαλλος ο Ατζούν πηγαίνει εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο για να περισώσει όσα μπορεί

Ο Ατζούν Ιλιζαλί πηγαίνει εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο καθώς οι μαζικές οικειοθελείς αποχωρήσεις της αφρόκρεμας των παικτών στο Survivor του δημιουργεί προβλήματα. Μην ξεχνάμε πως έχει χρυσώσει τους παίκτες και φυσικά θέλει να βγάλει τα λεφτά της η παραγωγή μέσω της τηλεθέασης και της διαφήμισης που έπεται.

Survivor 2024 – Spoiler 18/4: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Φήμες θέλουν τρία «δυνατά χαρτιά» του Survivor, να αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Τούρκο παραγωγό να κάνει προσπάθεια να τους μεταπείσει καθώς του χαλάνε τη «συνταγή».

Πρώτος φέρεται να αποχωρεί ο Τζέιμς Καφετζής μετά την σοβαρή περιπέτεια του πατέρα του και τον ακολούθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς.

Survivor 2024: Η τέταρτη ασυλία, ένα μεγάλο έπαθλο και η μονομαχία της αποχώρησης

Ο Τούρκος προσπάθησε προσωπικά να μην διαρρεύσει τίποτα προς τα έξω, χωρίς επιτυχία, κάτι που τον έκανε έξω φρενών ενώ φυσικά προσπάθησε να μεταπείσει όλους τους παίκτες να μην αποχωρήσουν.

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι μάλλον αποφασισμένος να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν ώστε να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως και έγινε.

Survivor: Γιώργος Λιανός για James Καφετζή: «Είμαστε όλοι κλεισμένοι στον μικρόκοσμο μας» – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ακόμα δεν ξέρει τι θέλει να κάνει, καθώς είναι μπερδεμένος και θέλει να πάρει την τελική του απόφαση χωρίς να μετανιώσει στη συνέχεια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ